Nabeschouwing Sporting CP - Vizela (3-0) || Primeira Liga 2021/2022

Vrijdag 6 augustus 2021 - 21:15 uur

In de Primeira Liga 2021/2022 neemt Sporting CP het vrijdag 6 augustus 2021 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Vizela. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio José Alvalade in Lisboa.

Via de Sporting CP - Vizela live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting CP - Vizela (3-0)

Het Primeira Liga duel tussen Sporting CP en Vizela is onder leiding van scheidsrechter António Emanuel Carvalho Nobre geëindigd in een 3-0 overwinning voor Sporting CP. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 32e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg J. Cabral van Sporting CP via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 48 minuten was het Pedro Goncalves die Sporting CP op een 1-0 voorsprong zette. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Sporting CP via een goal van Pedro Goncalves in de 64e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

In de 74e minuut volgde een derde treffer van Sporting CP, waarmee Paulinho zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter António Emanuel Carvalho Nobre, waardoor Sporting CP dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Sporting CP - Vizela 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting CP - Vizela teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart Vizela Gele kaart voor Samu Vizela
30' Gele kaart Vizela Gele kaart voor K. Kouao Vizela
32' Penalty gemist Sporting CP Penalty gemist J. Cabral Sporting CP
48' Doelpunt Sporting CP Doelpunt Pedro Goncalves met assist van Paulinho Sporting CP 1-0
55' Wissel Vizela Wissel N. Moreira voor F. Cann Vizela
59' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor J. Palhinha Sporting CP
64' Doelpunt Sporting CP Doelpunt Pedro Goncalves met assist van R. Esgaio Sporting CP 2-0
67' Wissel Vizela Wissel K. Zohi voor Kiko Vizela
67' Wissel Vizela Wissel T. Costa Silva voor A. Mendez Vizela
67' Wissel Sporting CP Wissel N. Santos voor J. Cabral Sporting CP
74' Doelpunt Sporting CP Doelpunt Paulinho met assist van N. Santos Sporting CP 3-0
77' Wissel Sporting CP Wissel D. Braganca voor J. Palhinha Sporting CP
78' Wissel Sporting CP Wissel M. Reis voor R. Vinagre Sporting CP
86' Wissel Vizela Wissel G. Schettine voor Cassiano Vizela
86' Wissel Vizela Wissel H. Oliveira voor K. Kouao Vizela
86' Wissel Sporting CP Wissel Tabata voor Pedro Goncalves Sporting CP
87' Wissel Sporting CP Wissel T. Tomas voor Z. Feddal Sporting CP
92' Gele kaart Vizela Gele kaart voor T. Costa Silva Vizela
Video hoogtepunten en samenvatting Sporting CP - Vizela
Opstellingen Sporting CP - Vizela
De opstellingen van Sporting CP en Vizela zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sporting CP gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Vizela zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Sporting CP - Vizela

Sporting CP en Vizela treffen elkaar in de 1e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter António Emanuel Carvalho Nobre en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Primeira Liga seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Sporting CP en Vizela elkaar treffen in de Primeira Liga.