Nabeschouwing Tondela - Benfica (1-3) || Primeira Liga 2021/2022

Maandag 7 februari 2022 - 20:00 uur

In de Primeira Liga 2021/2022 neemt Tondela het maandag 7 februari 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Benfica. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio João Cardoso in Tondela.

Via de Tondela - Benfica live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tondela - Benfica (1-3)

Het Primeira Liga duel tussen Tondela en Benfica is onder leiding van scheidsrechter João Pedro Silva Pinheiro geëindigd in een 1-3 overwinning voor Benfica. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door Everton, waarmee Benfica met 0-1 de leiding nam. Benfica vergrootte in de 34e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Nunez op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 53e minuut volgde een derde treffer van Benfica, waarmee G. Ramos zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

In de 65e minuut moest Tondela verder met een man minder, nadat N. Borges een tweede gele kaart kreeg. Na 88 minuten deed E. Quaresma iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Tondela werd verkleind tot 1-3.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Benfica.

LIVE Tondela - Benfica 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tondela - Benfica teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' VAR: Afgekeurd doelpunt J. Boselli Graf Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel J. Boselli Graf Tondela
23' Doelpunt Benfica Doelpunt Everton met assist van A. Grimaldo Benfica 0-1
34' Doelpunt Benfica Doelpunt D. Nunez met assist van Everton Benfica 0-2
38' Gele kaart Tondela Gele kaart voor N. Borges Tondela
45' Gele kaart Benfica Gele kaart voor Everton Benfica
46' Wissel Tondela Wissel S. DAlmeida voor J. Aviles Tondela
53' Doelpunt Benfica Doelpunt G. Ramos met assist van Everton Benfica 0-3
62' Wissel Benfica Wissel D. Goncalves voor Everton Benfica
65' Tweede gele kaart Tondela Tweede gele kaart voor N. Borges Tondela
72' Wissel Benfica Wissel S. Meite voor P. Bernardo Benfica
72' Wissel Tondela Wissel J. Hernando voor I. Undabarrena Tondela
72' Wissel Tondela Wissel T. Arcanjo voor J. Boselli Tondela
72' Wissel Tondela Wissel R. Dadashov voor D. Dos Anjos Tondela
73' Wissel Benfica Wissel A. Taarabt voor D. Nunez Benfica
80' Wissel Benfica Wissel H. P. Araujo voor G. Ramos Benfica
81' Wissel Benfica Wissel N. Radonjic voor R. Silva Benfica
81' Wissel Tondela Wissel Bebeto voor T. Almeida Tondela
88' Doelpunt Tondela Doelpunt E. Quaresma Tondela 1-3
Video hoogtepunten en samenvatting Tondela - Benfica
Opstellingen Tondela - Benfica
De opstellingen van Tondela en Benfica zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Tondela gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Benfica zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Tondela - Benfica

Tondela en Benfica treffen elkaar in de 21e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter João Pedro Silva Pinheiro en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Tondela en Benfica in de Primeira Liga vond plaats op 29 augustus 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Benfica. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide teams is Benfica favoriet. 11 keer wist de ploeg van Tondela te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Tondela. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Tondela 1
Winst Benfica 11
Totaal 13

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Tondela op een 14e positie staat, terwijl we Benfica terugvinden op de 3e plaats.