Nabeschouwing Tondela - Sporting Braga (0-1) || Primeira Liga 2021/2022

Zondag 20 februari 2022 - 21:45 uur

In de Primeira Liga 2021/2022 neemt Tondela het zondag 20 februari 2022 om 21:45 uur in eigen huis op tegen Sporting Braga. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio João Cardoso in Tondela.

Via de Tondela - Sporting Braga live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tondela - Sporting Braga (0-1)

Het Primeira Liga duel tussen Tondela en Sporting Braga is onder leiding van scheidsrechter Tiago Bruno Lopes Martins geëindigd in een 0-1 overwinning voor Sporting Braga. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 57e minuut door Ricardo Horta, waarmee Sporting Braga met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Sporting Braga uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Tondela - Sporting Braga 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tondela - Sporting Braga teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Sporting Braga Wissel Iuri Medeiros voor Francisco Moura Sporting Braga
46' Wissel Sporting Braga Wissel J. Gorby voor Ali Musrati Sporting Braga
55' Wissel Sporting Braga Wissel Vítor Oliveira voor Rodrigo Gomes Sporting Braga
55' Wissel Sporting Braga Wissel Yan Couto voor Fabiano Sporting Braga
57' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt Ricardo Horta Sporting Braga 0-1
62' Gele kaart Tondela Gele kaart voor Bebeto Tondela
68' Wissel Tondela Wissel J. Boselli voor R. Dadaşov Tondela
68' Wissel Tondela Wissel Ricardo Alves voor Eduardo Quaresma Tondela
68' Wissel Tondela Wissel Daniel dos Anjos voor Rafael Barbosa Tondela
84' Wissel Tondela Wissel Javier Avilés voor João Pedro Tondela
84' Wissel Tondela Wissel Pedro Augusto voor Bebeto Tondela
90' Wissel Sporting Braga Wissel Leonardo Buta voor Abel Ruiz Sporting Braga
92' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Matheus Sporting Braga
96' Gele kaart Tondela Gele kaart voor Javier Avilés Tondela
Video hoogtepunten en samenvatting Tondela - Sporting Braga
Opstellingen Tondela - Sporting Braga
De opstellingen van Tondela en Sporting Braga zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Tondela gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Sporting Braga zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Tondela - Sporting Braga

Tondela en Sporting Braga treffen elkaar in de 23e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tiago Bruno Lopes Martins en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Tondela en Sporting Braga in de Primeira Liga vond plaats op 20 september 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sporting Braga. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide teams is Sporting Braga favoriet. 11 keer wist de ploeg van Tondela te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Tondela. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Tondela 2
Winst Sporting Braga 11
Totaal 13

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Tondela op een 16e positie staat, terwijl we Sporting Braga terugvinden op de 4e plaats.