Nabeschouwing Tondela - Vizela (2-3) || Primeira Liga 2021/2022

Zaterdag 22 januari 2022 - 19:00 uur

In de Primeira Liga 2021/2022 neemt Tondela het zaterdag 22 januari 2022 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Vizela. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio João Cardoso in Tondela.

Via de Tondela - Vizela live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tondela - Vizela (2-3)

Het Primeira Liga duel tussen Tondela en Vizela is onder leiding van scheidsrechter Hélder Miguel Azevedo Malheiro geëindigd in een 2-3 overwinning voor Vizela. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door S. Agra, waarmee Tondela met 1-0 de leiding nam. Vizela kwam in de 16e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Cassiano, die daarmee de stand op 1-1 zette. Door een benutte penalty kwam Tondela vervolgens op 2-1. Het was J. Pedro die vanaf 11 meter wist te scoren in de 42e minuut.

Na 72 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat R. Guzzo de 2-2 maakte voor Vizela. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Vizela dat in de 87e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat Cassiano de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Hélder Miguel Azevedo Malheiro bij een 2-3 eindstand in het voordeel van Vizela.

LIVE Tondela - Vizela 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tondela - Vizela teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Vizela Gele kaart voor R. Ofori Vizela
12' Doelpunt Tondela Doelpunt S. Agra met assist van J. Pedro Tondela 1-0
16' Doelpunt Vizela Doelpunt Cassiano met assist van R. Ofori Vizela 1-1
27' VAR: Afgekeurd doelpunt S. Milhazes Agra Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel S. Milhazes Agra Tondela
31' Gele kaart Vizela Gele kaart voor Samu Vizela
32' Wissel Vizela Wissel N. Moreira voor G. Schettine Vizela
39' Gele kaart Tondela Gele kaart voor Bebeto Tondela
40' Gele kaart Vizela Gele kaart voor P. Silva Vizela
42' Penalty Tondela Penalty J. Pedro Tondela 2-1
46' Wissel Vizela Wissel R. Guzzo voor A. Mendez Vizela
46' Wissel Tondela Wissel T. Almeida voor Bebeto Tondela
51' Gele kaart Vizela Gele kaart voor N. Moreira Vizela
52' Gele kaart Vizela Gele kaart voor K. Kouao Vizela
64' Wissel Vizela Wissel Kiki voor R. Ofori Vizela
65' Gele kaart Vizela Gele kaart voor K. Bondoso Vizela
69' Gele kaart Tondela Gele kaart voor D. Dos Anjos Tondela
72' Doelpunt Vizela Doelpunt R. Guzzo met assist van K. Bondoso Vizela 2-2
76' Wissel Tondela Wissel R. Barbosa voor R. Alves Tondela
77' Gele kaart Tondela Gele kaart voor J. Pedro Tondela
82' Wissel Tondela Wissel T. Arcanjo voor J. Boselli Tondela
82' Wissel Tondela Wissel R. Dadashov voor D. Dos Anjos Tondela
87' Doelpunt Vizela Doelpunt Cassiano met assist van Samu Vizela 2-3
90' Wissel Tondela Wissel E. Quaresma voor J. Hernando Tondela
92' VAR: Afgekeurd doelpunt R. Dadaşov Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel R. Dadaşov Tondela
94' Wissel Vizela Wissel K. Zohi voor K. Bondoso Vizela
94' Wissel Vizela Wissel M. Paulo voor Samu Vizela
96' Gele kaart Tondela Gele kaart voor R. Barbosa Tondela
Video hoogtepunten en samenvatting Tondela - Vizela
Opstellingen Tondela - Vizela
De opstellingen van Tondela en Vizela zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Tondela gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Vizela zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Tondela - Vizela

Tondela en Vizela treffen elkaar in de 19e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Hélder Miguel Azevedo Malheiro en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Tondela en Vizela in de Primeira Liga vond plaats op 14 augustus 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Vizela. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Vizela favoriet. 1 keer wist de ploeg van Tondela te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Tondela. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Tondela 0
Winst Vizela 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Tondela op een 13e positie staat, terwijl we Vizela terugvinden op de 16e plaats.