Nabeschouwing Vitória Guimarães - Belenenses (0-0) || Primeira Liga 2021/2022

Zondag 12 september 2021 - 21:30 uur

In de Primeira Liga 2021/2022 neemt Vitória Guimarães het zondag 12 september 2021 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Belenenses. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Dom Afonso Henriques in Guimarães.

Via de Vitória Guimarães - Belenenses live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vitória Guimarães - Belenenses (0-0)

De Primeira Liga 2021/2022 wedstrijd tussen Vitória Guimarães en Belenenses geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor A. Semedo in de 11e minuut, waardoor Vitória SC met een man minder kwam te staan. In de 60e minuut kreeg T. Borevkovic van Vitória SC voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Vitória SC de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor Belenenses, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. Belenenses kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Hélder Miguel Azevedo Malheiro niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Vitória Guimarães - Belenenses 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vitória Guimarães - Belenenses teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Rode kaart Vitória SC Rode kaart voor A. Semedo Vitória SC
36' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor O. Estupinan Vitória SC
51' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor T. Borevkovic Vitória SC
60' Tweede gele kaart Vitória SC Tweede gele kaart voor T. Borevkovic Vitória SC
63' Wissel Belenenses Wissel A. Ndour voor C. Akas Belenenses
63' Wissel Vitória SC Wissel J. Fernandes voor R. Quaresma Vitória SC
64' Wissel Vitória SC Wissel A. Almeida voor M. Edwards Vitória SC
72' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor C. Sousa Belenenses
75' Wissel Belenenses Wissel N. Pedro voor C. Sousa Belenenses
75' Wissel Belenenses Wissel S. Sithole voor D. Henriques Belenenses
75' Wissel Vitória SC Wissel Rochinha voor O. Estupinan Vitória SC
86' Wissel Vitória SC Wissel N. Janvier voor Rochinha Vitória SC
86' Wissel Vitória SC Wissel B. Duarte voor T. Silva Vitória SC
86' Wissel Belenenses Wissel A. Camara voor A. Sousa Belenenses
92' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor Safira Belenenses
95' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor Andre Vitória SC
99' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor N. Janvier Vitória SC
103' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor N. Pedro Belenenses
105' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor A. Camara Belenenses
Video hoogtepunten en samenvatting Vitória Guimarães - Belenenses
Opstellingen Vitória Guimarães - Belenenses
De opstellingen van Vitória Guimarães en Belenenses zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Vitória Guimarães gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Belenenses zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Vitória Guimarães - Belenenses

Vitória Guimarães en Belenenses treffen elkaar in de 5e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Hélder Miguel Azevedo Malheiro en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Vitória Guimarães en Belenenses in de Primeira Liga vond plaats op 8 februari 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 22 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Vitória Guimarães als Belenenses wisten 6 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 10 keer in een gelijkspel.

Winst Vitória Guimarães 6
Winst Belenenses 6
Gelijkspel 10
Totaal 22

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Vitória Guimarães op een 10e positie staat, terwijl we Belenenses terugvinden op de 18e plaats.