Nabeschouwing Vitória Guimarães - Porto (0-1) || Primeira Liga 2021/2022

Zondag 10 april 2022 - 19:00 uur

In de Primeira Liga 2021/2022 neemt Vitória Guimarães het zondag 10 april 2022 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Porto. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Dom Afonso Henriques in Guimarães.

Via de Vitória Guimarães - Porto live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vitória Guimarães - Porto (0-1)

Het Primeira Liga duel tussen Vitória Guimarães en Porto is onder leiding van scheidsrechter João Pedro Silva Pinheiro geëindigd in een 0-1 overwinning voor Porto. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 36 minuten. M. Taremi maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Porto vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Porto kreeg via M. Taremi in de 62e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter João Pedro Silva Pinheiro de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. In de 80e minuut kreeg O. Estupinan van Vitória SC voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Vitória SC de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Porto.

LIVE Vitória Guimarães - Porto 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vitória Guimarães - Porto teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor O. Estupinan Vitória SC
30' Gele kaart Porto Gele kaart voor Otavio Porto
36' Penalty Porto Penalty M. Taremi Porto 0-1
62' Penalty gemist Porto Penalty gemist M. Taremi Porto
66' Wissel Vitória SC Wissel G. Catamo voor R. Lameiras Vitória SC
69' Wissel Porto Wissel Evanilson voor M. Taremi Porto
69' Wissel Porto Wissel Galeno voor F. Vieira Porto
73' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor N. Janvier Vitória SC
74' Wissel Vitória SC Wissel B. Duarte voor I. Bamba Vitória SC
80' Tweede gele kaart Vitória SC Tweede gele kaart voor O. Estupinan Vitória SC
82' Wissel Vitória SC Wissel N. Luz voor Rafa Vitória SC
83' Wissel Vitória SC Wissel L. Esteves voor N. Janvier Vitória SC
83' Wissel Vitória SC Wissel T. Borevkovic voor J. Fernandes Vitória SC
88' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor L. Esteves Vitória SC
90' Wissel Porto Wissel S. Eustaquio voor Joao Mario Porto
92' Gele kaart Porto Gele kaart voor Diogo Costa Porto
96' Wissel Porto Wissel F. Cardoso voor Otavio Porto
98' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor B. Duarte Vitória SC
98' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor Rochinha Vitória SC
Video hoogtepunten en samenvatting Vitória Guimarães - Porto
Opstellingen Vitória Guimarães - Porto
De opstellingen van Vitória Guimarães en Porto zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Vitória Guimarães gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Porto zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Vitória Guimarães - Porto

Vitória Guimarães en Porto treffen elkaar in de 29e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter João Pedro Silva Pinheiro en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Vitória Guimarães en Porto in de Primeira Liga vond plaats op 28 november 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Porto. Op basis van de afgelopen 29 duels tussen beide teams is Porto favoriet. 23 keer wist de ploeg van Vitória Guimarães te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Vitória Guimarães. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Vitória Guimarães 2
Winst Porto 23
Totaal 29

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Vitória Guimarães op een 6e positie staat, terwijl we Porto terugvinden op de 1e plaats.