Nabeschouwing Vizela - Benfica (0-1) || Primeira Liga 2021/2022

Zondag 24 oktober 2021 - 19:00 uur

In de Primeira Liga 2021/2022 neemt Vizela het zondag 24 oktober 2021 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Benfica.

Via de Vizela - Benfica live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vizela - Benfica (0-1)

Het Primeira Liga duel tussen Vizela en Benfica is onder leiding van scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho geëindigd in een 0-1 overwinning voor Benfica. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 98e minuut door R. Silva, waarmee Benfica met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Benfica dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho, waardoor Benfica de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

LIVE Vizela - Benfica 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vizela - Benfica teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

41' Gele kaart Vizela Gele kaart voor A. Mendez Vizela
44' Gele kaart Vizela Gele kaart voor M. Aidara Vizela
58' Gele kaart Vizela Gele kaart voor Kiki Vizela
65' Wissel Vizela Wissel Kiko Bondoso voor G. Schettine Vizela
68' Gele kaart Benfica Gele kaart voor Lucas Verissimo Benfica
70' Wissel Benfica Wissel G. Ramos voor D. Goncalves Benfica
70' Wissel Benfica Wissel Everton voor R. Yaremchuk Benfica
70' Wissel Benfica Wissel N. Radonjic voor A. Grimaldo Benfica
79' Wissel Vizela Wissel H. Zagbayou voor Claudemir Vizela
83' VAR: Afgekeurd doelpunt R. Fernandes Ferreira da Silva Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel R. Fernandes Ferreira da Silva Benfica
84' Wissel Benfica Wissel A. Taarabt voor J. Mario Benfica
84' Wissel Benfica Wissel Pizzi voor D. Nunez Benfica
86' Gele kaart Benfica Gele kaart voor N. Radonjic Benfica
93' Wissel Vizela Wissel F. Cann voor N. Moreira Vizela
93' Wissel Vizela Wissel B. R. Wilson Valdez voor A. Mendez Vizela
96' Gele kaart Benfica Gele kaart voor Everton Benfica
98' Doelpunt Benfica Doelpunt R. Silva met assist van Pizzi Benfica 0-1
98' Gele kaart Benfica Gele kaart voor J. Jesus Benfica
Video hoogtepunten en samenvatting Vizela - Benfica
Opstellingen Vizela - Benfica
De opstellingen van Vizela en Benfica zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Vizela gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Benfica zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Vizela - Benfica

Vizela en Benfica treffen elkaar in de 9e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Vizela en Benfica elkaar treffen in de Primeira Liga.

Winst Vizela 0
Winst Benfica 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Vizela op een 12e positie staat, terwijl we Benfica terugvinden op de 3e plaats.