Nabeschouwing Vizela - Boavista (1-1) || Primeira Liga 2021/2022

Zaterdag 28 augustus 2021 - 16:30 uur

In de Primeira Liga 2021/2022 neemt Vizela het zaterdag 28 augustus 2021 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Boavista. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio da Capital do Móvel in Paços de Ferreira.

Via de Vizela - Boavista live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vizela - Boavista (1-1)

De Primeira Liga 2021/2022 wedstrijd tussen Vizela en Boavista geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 51e minuut door G. Affonso, waarmee Boavista met 0-1 de leiding nam. Vizela kwam na 74 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van K. Kouao, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Vizela - Boavista 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vizela - Boavista teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

36' Gele kaart Boavista Gele kaart voor S. Perez Boavista
37' Gele kaart Vizela Gele kaart voor M. Paulo Vizela
51' Doelpunt Boavista Doelpunt G. Affonso met assist van Y. Hamache Boavista 0-1
56' Gele kaart Vizela Gele kaart voor Samu Vizela
60' Wissel Boavista Wissel F. Ferreira voor Y. Hamache Boavista
61' Wissel Vizela Wissel K. Zohi voor G. Schettine Vizela
67' Wissel Boavista Wissel I. Vukotic voor Y. Njie Boavista
67' Wissel Boavista Wissel P. Musa voor K. Gorre Boavista
74' Doelpunt Vizela Doelpunt K. Kouao met assist van Kiko Vizela 1-1
82' Gele kaart Vizela Gele kaart voor Kiki Vizela
83' Wissel Vizela Wissel R. Guzzo voor Claudemir Vizela
84' Wissel Vizela Wissel F. Cann voor N. Moreira Vizela
88' Wissel Boavista Wissel T. Morais voor S. Perez Boavista
88' Wissel Boavista Wissel P. Malheiro voor Nathan Boavista
93' Wissel Vizela Wissel R. Ofori voor K. Kouao Vizela
94' Gele kaart Boavista Gele kaart voor R. Bracali Boavista
95' Gele kaart Boavista Gele kaart voor P. Musa Boavista
Video hoogtepunten en samenvatting Vizela - Boavista
Opstellingen Vizela - Boavista
De opstellingen van Vizela en Boavista zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Vizela gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Boavista zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Vizela - Boavista

Vizela en Boavista treffen elkaar in de 4e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Rui Manuel Gomes Costa en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Vizela en Boavista elkaar treffen in de Primeira Liga.

Winst Vizela 0
Winst Boavista 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Vizela op een 14e positie staat, terwijl we Boavista terugvinden op de 7e plaats.