Nabeschouwing Vizela - Famalicão (1-1) || Primeira Liga 2021/2022

Vrijdag 18 maart 2022 - 21:15 uur

In de Primeira Liga 2021/2022 neemt Vizela het vrijdag 18 maart 2022 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Famalicão.

Via de Vizela - Famalicão live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vizela - Famalicão (1-1)

De Primeira Liga 2021/2022 wedstrijd tussen Vizela en Famalicão geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door B. R. Rodrigues do Nascimento, waarmee Famalicão met 0-1 de leiding nam. In de 89e minuut kreeg P. Brazao van Famalicão voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Famalicão de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte Cassiano namens Vizela in de 91e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Vizela - Famalicão 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vizela - Famalicão teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Doelpunt Famalicão Doelpunt B. R. Rodrigues do Nascimento met assist van J. C. Teixeira Famalicão 0-1
27' Wissel Vizela Wissel N. Moreira voor A. Sarmiento Vizela
45' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor D. Batubinsika Famalicão
62' Wissel Vizela Wissel A. Mendez voor O. Rashid Vizela
68' Wissel Famalicão Wissel J. Cadiz voor S. B. Banza Famalicão
73' Wissel Famalicão Wissel G. A. Assuncao voor Rodrigues Pepe Famalicão
73' Wissel Famalicão Wissel P. Brazao voor B. R. Rodrigues do Nascimento Famalicão
81' Wissel Vizela Wissel G. Schettine voor M. Aidara Vizela
82' Wissel Famalicão Wissel Heriberto Tavares voor J. C. Teixeira Famalicão
84' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor P. Brazao Famalicão
89' Tweede gele kaart Famalicão Tweede gele kaart voor P. Brazao Famalicão
91' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor G. A. Assuncao Famalicão
91' Doelpunt Vizela Doelpunt Cassiano met assist van Kiko Bondoso Vizela 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Vizela - Famalicão
Opstellingen Vizela - Famalicão
De opstellingen van Vizela en Famalicão zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Vizela gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Famalicão zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Vizela - Famalicão

Vizela en Famalicão treffen elkaar in de 27e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Vizela en Famalicão in de Primeira Liga vond plaats op 31 oktober 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Winst Vizela 0
Winst Famalicão 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Vizela op een 14e positie staat, terwijl we Famalicão terugvinden op de 12e plaats.