Nabeschouwing Vizela - Gil Vicente (0-1) || Primeira Liga 2021/2022

Zondag 13 februari 2022 - 21:30 uur

In de Primeira Liga 2021/2022 neemt Vizela het zondag 13 februari 2022 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Gil Vicente.

Via de Vizela - Gil Vicente live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vizela - Gil Vicente (0-1)

Het Primeira Liga duel tussen Vizela en Gil Vicente is onder leiding van scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Almeida geëindigd in een 0-1 overwinning voor Gil Vicente. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 27 minuten. F. Navarro maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Gil Vicente vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Gil Vicente.

LIVE Vizela - Gil Vicente 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vizela - Gil Vicente teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Gele kaart Vizela Gele kaart voor Cassiano Vizela
27' Penalty Gil Vicente Penalty F. Navarro Gil Vicente 0-1
32' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor F. Navarro Gil Vicente
61' Wissel Vizela Wissel O. Rashid voor A. Mendez Vizela
61' Wissel Vizela Wissel N. Moreira voor Cassiano Vizela
72' Gele kaart Vizela Gele kaart voor O. Rashid Vizela
74' Wissel Vizela Wissel A. Sarmiento voor K. Kouao Vizela
78' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor S. Lino Gil Vicente
81' Wissel Gil Vicente Wissel B. Aouacheria voor A. Leautey Gil Vicente
81' Wissel Gil Vicente Wissel M. Bueno voor K. Fujimoto Gil Vicente
85' Wissel Vizela Wissel K. Zohi voor G. Schettine Vizela
85' Wissel Vizela Wissel Kiki voor M. Aidara Vizela
89' Wissel Gil Vicente Wissel E. Santana voor F. Navarro Gil Vicente
90' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor B. Aouacheria Gil Vicente
94' Wissel Gil Vicente Wissel E. Hackman voor Ze Carlos Gil Vicente
95' Gele kaart Vizela Gele kaart voor R. Ofori Vizela
96' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor E. Santana Gil Vicente
Video hoogtepunten en samenvatting Vizela - Gil Vicente
Opstellingen Vizela - Gil Vicente
De opstellingen van Vizela en Gil Vicente zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Vizela gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Gil Vicente zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Vizela - Gil Vicente

Vizela en Gil Vicente treffen elkaar in de 22e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Almeida en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Vizela en Gil Vicente in de Primeira Liga vond plaats op 12 september 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Winst Vizela 0
Winst Gil Vicente 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Vizela op een 11e positie staat, terwijl we Gil Vicente terugvinden op de 5e plaats.