Nabeschouwing Vizela - Paços de Ferreira (1-1) || Primeira Liga 2021/2022

Zondag 19 september 2021 - 16:30 uur

In de Primeira Liga 2021/2022 neemt Vizela het zondag 19 september 2021 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Paços de Ferreira.

Via de Vizela - Paços de Ferreira live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vizela - Paços de Ferreira (1-1)

De Primeira Liga 2021/2022 wedstrijd tussen Vizela en Paços de Ferreira geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor H. Ferreira in de 28e minuut, waardoor Paços de Ferreira met een man minder kwam te staan. De eerste goal viel in de eerste helft, na 44 minuten was het G. Schettine die Vizela op een 1-0 voorsprong zette. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte Denilson namens Paços de Ferreira in de 50e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Vizela - Paços de Ferreira 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vizela - Paços de Ferreira teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Rode kaart Paços de Ferreira Rode kaart voor H. Ferreira Paços de Ferreira
42' Gele kaart Vizela Gele kaart voor I. Fernandes Vizela
44' Doelpunt Vizela Doelpunt G. Schettine met assist van Samu Vizela 1-0
48' Gele kaart Vizela Gele kaart voor M. Paulo Vizela
49' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor Maracas Paços de Ferreira
46' Wissel Paços de Ferreira Wissel J. Delgado voor N. Santos Paços de Ferreira
50' Doelpunt Paços de Ferreira Doelpunt Denilson Paços de Ferreira 1-1
57' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor S. Eustaquio Paços de Ferreira
62' Gele kaart Vizela Gele kaart voor K. Kouao Vizela
63' VAR: Afgekeurd doelpunt J. de Brito Gonzaga Afgekeurd doelpunt vanwege overtreding J. de Brito Gonzaga Paços de Ferreira
65' Wissel Vizela Wissel R. Guzzo voor M. Paulo Vizela
65' Wissel Vizela Wissel K. Zohi voor Kiko Vizela
68' Gele kaart Vizela Gele kaart voor B. R. Wilson Valdez Vizela
74' Wissel Paços de Ferreira Wissel M. Baixinho voor Flavio Paços de Ferreira
74' Wissel Paços de Ferreira Wissel Ze Uilton voor Lucas Silva Paços de Ferreira
80' Wissel Paços de Ferreira Wissel D. Tanque voor Denilson Paços de Ferreira
83' Wissel Paços de Ferreira Wissel M. Diaby voor V. Antunes Paços de Ferreira
84' Gele kaart Vizela Gele kaart voor Kiki Vizela
97' Wissel Vizela Wissel R. Ofori voor Kiki Vizela
98' Wissel Vizela Wissel T. Costa Silva voor N. Moreira Vizela
Video hoogtepunten en samenvatting Vizela - Paços de Ferreira
Opstellingen Vizela - Paços de Ferreira
De opstellingen van Vizela en Paços de Ferreira zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Vizela gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Paços de Ferreira zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Vizela - Paços de Ferreira

Vizela en Paços de Ferreira treffen elkaar in de 6e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Cláudio Filipe Ruivo Pereira en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Vizela en Paços de Ferreira elkaar treffen in de Primeira Liga.

Winst Vizela 0
Winst Paços de Ferreira 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Vizela op een 13e positie staat, terwijl we Paços de Ferreira terugvinden op de 10e plaats.