Nabeschouwing Vizela - Sporting Braga (0-1) || Primeira Liga 2021/2022

Zondag 10 april 2022 - 21:30 uur

In de Primeira Liga 2021/2022 neemt Vizela het zondag 10 april 2022 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Sporting Braga.

Via de Vizela - Sporting Braga live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vizela - Sporting Braga (0-1)

Het Primeira Liga duel tussen Vizela en Sporting Braga is onder leiding van scheidsrechter António Emanuel Carvalho Nobre geëindigd in een 0-1 overwinning voor Sporting Braga. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 39e minuut door I. Medeiros, waarmee Sporting Braga met 0-1 de leiding nam. In de 44e minuut moest V. Oliveira van het veld vertrekken nadat scheidsrechter António Emanuel Carvalho Nobre een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Sporting Braga verder met een speler minder.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Sporting Braga.

LIVE Vizela - Sporting Braga 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vizela - Sporting Braga teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor D. Carmo Sporting Braga
13' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor A. Horta Sporting Braga
39' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt I. Medeiros met assist van R. Horta Sporting Braga 0-1
44' Rode kaart Sporting Braga Rode kaart voor V. Oliveira Sporting Braga
46' Wissel Sporting Braga Wissel Fabiano Silva voor Y. Couto Sporting Braga
50' Gele kaart Vizela Gele kaart voor Alvarado Vizela
52' Wissel Vizela Wissel R. Guzzo voor Alvarado Vizela
53' Wissel Sporting Braga Wissel Tormena voor D. Carmo Sporting Braga
60' VAR: Afgekeurd doelpunt C. Dias Moreira Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel C. Dias Moreira Vizela
62' Wissel Sporting Braga Wissel A. Ruiz voor I. Medeiros Sporting Braga
67' Gele kaart Vizela Gele kaart voor I. Fernandes Vizela
68' Wissel Vizela Wissel Guo Tianyu voor K. Zohi Vizela
74' Wissel Sporting Braga Wissel Lucas Mineiro voor A. Castro Sporting Braga
74' Wissel Sporting Braga Wissel J. Gorby voor A. Horta Sporting Braga
75' Gele kaart Vizela Gele kaart voor Anderson Vizela
83' Wissel Vizela Wissel A. Sarmiento voor I. Fernandes Vizela
88' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Matheus Sporting Braga
91' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Lucas Mineiro Sporting Braga
Video hoogtepunten en samenvatting Vizela - Sporting Braga
Opstellingen Vizela - Sporting Braga
De opstellingen van Vizela en Sporting Braga zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Vizela gaat aantreden in een 4-5-1 formatie en Sporting Braga zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Vizela - Sporting Braga

Vizela en Sporting Braga treffen elkaar in de 29e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter António Emanuel Carvalho Nobre en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Vizela en Sporting Braga in de Primeira Liga vond plaats op 30 november 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sporting Braga. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Sporting Braga favoriet. 1 keer wist de ploeg van Vizela te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Vizela. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Vizela 0
Winst Sporting Braga 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Vizela op een 13e positie staat, terwijl we Sporting Braga terugvinden op de 4e plaats.