Nabeschouwing Boavista - Vizela (2-2) || Primeira Liga 2023/2024

Zaterdag 18 mei 2024 - 16:30 uurIn de Primeira Liga 2023/2024 neemt Boavista het zaterdag 18 mei 2024 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Vizela. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio do Bessa Século XXI in Porto.

Via de Boavista - Vizela live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Boavista - Vizela (2-2)

De Primeira Liga 2023/2024 wedstrijd tussen Boavista en Vizela geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door Orest Lebedenko, waarmee Vizela met 0-1 de leiding nam. Boavista kwam in de 53e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Joel Silva, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 61e minuut zette Matheus Pereira zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Vizela de leiding in de wedstrijd nam.

Miguel Reisinho zette Boavista even later op 2-2 nadat hij een door scheidsrechter Tiago Bruno Lopes Martins toegekende penalty wist te benutten.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

Wedstrijdstatistieken Boavista - Vizela
Goals
2
2
Balbezit
42%
58%
Gele kaarten
3
1
Schoten totaal
17
13
Schoten op doel
5
4
Aanvallen
118
77
Gevaarlijke aanvallen
68
32
Passes
345
528
Overtredingen
17
7
Buitenspel
1
1
Corners
9
2
Wissels
4
3
LIVE Boavista - Vizela 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Boavista - Vizela teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
16' Gele kaart Vizela Gele kaart voor Jota Gonçalves Vizela
23' Gele kaart Boavista Gele kaart voor Joel Silva Boavista
30' Doelpunt Vizela Doelpunt Orest Lebedenko met assist van Matheus Pereira Vizela 0-1
53' Doelpunt Boavista Doelpunt Joel Silva Boavista 1-1
55' Gele kaart Boavista Gele kaart voor Ilija Vukotic Boavista
61' Doelpunt Vizela Doelpunt Matheus Pereira met assist van M. Lacava Vizela 1-2
64' Wissel Vizela Wissel Hugo Oliveira voor Domingos Quina Vizela
69' Wissel Boavista Wissel Chidozie Awaziem voor Joel Silva Boavista
69' Wissel Boavista Wissel Masa voor Bruno Onyemaechi Boavista
73' Wissel Vizela Wissel Alex Méndez voor Matheus Pereira Vizela
79' Wissel Boavista Wissel Martim Tavares voor Ilija Vukotic Boavista
84' Wissel Boavista Wissel Berna voor Bruno Lourenço Boavista
84' Wissel Vizela Wissel Aleksandar Busnic voor M. Lacava Vizela
95' Gele kaart Boavista Gele kaart voor Chidozie Awaziem Boavista
101' Penalty Boavista Penalty Miguel Reisinho Boavista 2-2
99' Martim Tavares Boavista
101' Gele kaart Boavista Gele kaart voor Miguel Reisinho Boavista
Video hoogtepunten en samenvatting Boavista - Vizela
Opstellingen Boavista - Vizela
De opstellingen van Boavista en Vizela zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Boavista gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Vizela zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Boavista - Vizela

Boavista en Vizela treffen elkaar in de 34e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tiago Bruno Lopes Martins en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Boavista en Vizela in de Primeira Liga vond plaats op 14 januari 2024 en dat duel eindigde in een overwinning voor Boavista. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide ploegen is Boavista favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Vizela slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Boavista 1
Winst Vizela 0
Gelijkspel 4
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Boavista op een 14e positie staat, terwijl we Vizela terugvinden op de 17e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Boavista - Vizela Opstelling Boavista Opstelling Vizela Live Boavista - Vizela Live Boavista - Vizela kijken Boavista - Vizela kijken Live Boavista - Vizela stream Boavista - Vizela Fox Sports Nabeschouwing Boavista - Vizela Uitslag Boavista - Vizela Statistieken Boavista - Vizela Primeira Liga 2023/2024 Boavista - Vizela wedden Boavista - Vizela gokken Boavista - Vizela Unibet