Nabeschouwing Casa Pia - Estoril (0-0) || Primeira Liga 2023/2024

Maandag 8 april 2024 - 21:15 uurIn de Primeira Liga 2023/2024 neemt Casa Pia het maandag 8 april 2024 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Estoril.

Via de Casa Pia - Estoril live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Casa Pia - Estoril (0-0)

De Primeira Liga 2023/2024 wedstrijd tussen Casa Pia en Estoril geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Casa Pia en Estoril gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Casa Pia, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Miguel Bertolo Nogueira niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Casa Pia - Estoril
Balbezit
46%
54%
Gele kaarten
0
2
Schoten totaal
12
10
Schoten op doel
4
2
Aanvallen
94
121
Gevaarlijke aanvallen
52
49
Passes
426
510
Overtredingen
9
11
Buitenspel
1
4
Corners
2
6
Wissels
5
4
LIVE Casa Pia - Estoril 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Casa Pia - Estoril teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
63' Wissel Casa Pia Wissel Rúben Lameiras voor Nuno Moreira Casa Pia
63' Wissel Casa Pia Wissel Yuki Soma voor Pablo Roberto Casa Pia
72' Gele kaart Estoril Gele kaart voor João Basso Estoril
77' Wissel Estoril Wissel Alejandro Marqués voor Cassiano Estoril
77' Wissel Estoril Wissel Fabrício Garcia voor Rafik Guitane Estoril
82' Wissel Casa Pia Wissel André Lacximicant voor Felippe Cardoso Casa Pia
83' Gele kaart Estoril Gele kaart voor Mateus Fernandes Estoril
87' Wissel Estoril Wissel André Geraldes voor Rodrigo Gomes Estoril
88' Wissel Casa Pia Wissel Samuel Justo voor Fernando Varela Casa Pia
88' Wissel Casa Pia Wissel João Marques voor T. Segovia Casa Pia
94' Wissel Estoril Wissel Michel voor Mateus Fernandes Estoril
Video hoogtepunten en samenvatting Casa Pia - Estoril
Opstellingen Casa Pia - Estoril
De opstellingen van Casa Pia en Estoril zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Casa Pia gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Estoril zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Casa Pia - Estoril

Casa Pia en Estoril treffen elkaar in de 28e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Miguel Bertolo Nogueira en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Casa Pia en Estoril in de Primeira Liga vond plaats op 10 november 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Estoril. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Estoril favoriet. 2 keer wist de ploeg van Casa Pia te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Casa Pia. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Casa Pia 0
Winst Estoril 2
Gelijkspel 1
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Casa Pia op een 9e positie staat, terwijl we Estoril terugvinden op de 14e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Casa Pia - Estoril Opstelling Casa Pia Opstelling Estoril Live Casa Pia - Estoril Live Casa Pia - Estoril kijken Casa Pia - Estoril kijken Live Casa Pia - Estoril stream Casa Pia - Estoril Fox Sports Nabeschouwing Casa Pia - Estoril Uitslag Casa Pia - Estoril Statistieken Casa Pia - Estoril Primeira Liga 2023/2024 Casa Pia - Estoril wedden Casa Pia - Estoril gokken Casa Pia - Estoril Unibet