Nabeschouwing Chaves - Estoril (2-2) || Primeira Liga 2023/2024

Zondag 21 april 2024 - 16:30 uurIn de Primeira Liga 2023/2024 neemt Chaves het zondag 21 april 2024 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Estoril. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal Eng. Manuel Branco Teixeira in Chaves.

Via de Chaves - Estoril live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Chaves - Estoril (2-2)

De Primeira Liga 2023/2024 wedstrijd tussen Chaves en Estoril geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 19e minuut dacht Chaves op voorsprong te komen via een doelpunt van Wagner Pina. Helaas voor Chaves werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. De eerste goal viel in de eerste helft, na 32 minuten was het João Correia die Estoril op een 1-0 voorsprong zette. Leandro Sanca dacht na 63 minuten te scoren voor Estoril, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 87e minuut werd João Carlos van Estoril met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Estoril het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. In de 102e minuut werd Pedro Álvaro van Estoril met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Estoril met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen. In de 102e minuut scoorde Marcelo Carné namens Chaves. Scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Almeida besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 2-2 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Chaves - Estoril
Goals
2
2
Balbezit
58%
42%
Rode kaarten
0
2
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
17
10
Schoten op doel
6
6
Aanvallen
105
67
Gevaarlijke aanvallen
42
44
Passes
435
322
Overtredingen
11
11
Buitenspel
1
1
Corners
7
5
Wissels
4
4
LIVE Chaves - Estoril 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Chaves - Estoril teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
2' Gele kaart Chaves Gele kaart voor Carraça Chaves
3' Wissel Estoril Wissel Tiago Araújo voor Estoril
19' Doelpunt Chaves Doelpunt Wagner Pina met assist van Tiago Araújo Chaves
32' Doelpunt Estoril Doelpunt João Correia Estoril 1-0
58' Gele kaart Estoril Gele kaart voor João Basso Mateus Fernandes Estoril 1-1
62' Wissel Estoril Wissel Pedro Álvaro voor Estoril
63' Wissel Estoril Wissel Fabrício Garcia voor Rafik Guitane Estoril
63' Wissel Chaves Wissel João Marques voor Heri Tavares Chaves
63' Doelpunt Estoril Doelpunt Leandro Sanca met assist van João Correia Estoril
71' Wissel Chaves Wissel Fabrício Garcia voor Rodrigo Gomes Chaves 1-2
75' Wissel Chaves Wissel Paulo Victor voor Raphael Guzzo Chaves
75' Wissel Chaves Wissel Jô voor Héctor Hernández Chaves
80' Wissel Estoril Wissel Hélder Morim voor Dário Essugo Estoril
87' Rode kaart Estoril Rode kaart voor João Carlos Cassiano Estoril
102' Rode kaart Estoril Rode kaart voor Pedro Álvaro Estoril
102' Doelpunt Chaves Doelpunt Marcelo Carné Chaves
110' Doelpunt Chaves Doelpunt Hélder Morim Chaves 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting Chaves - Estoril
Opstellingen Chaves - Estoril
De opstellingen van Chaves en Estoril zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Chaves gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Estoril zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Chaves - Estoril

Chaves en Estoril treffen elkaar in de 30e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Almeida en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Chaves en Estoril in de Primeira Liga vond plaats op 10 december 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Estoril. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide ploegen is Chaves favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Estoril slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Chaves 4
Winst Estoril 2
Gelijkspel 1
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Chaves op een 17e positie staat, terwijl we Estoril terugvinden op de 14e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Chaves - Estoril Opstelling Chaves Opstelling Estoril Live Chaves - Estoril Live Chaves - Estoril kijken Chaves - Estoril kijken Live Chaves - Estoril stream Chaves - Estoril Fox Sports Nabeschouwing Chaves - Estoril Uitslag Chaves - Estoril Statistieken Chaves - Estoril Primeira Liga 2023/2024 Chaves - Estoril wedden Chaves - Estoril gokken Chaves - Estoril Unibet