Nabeschouwing Chaves - Sporting Braga (2-4) || Primeira Liga 2023/2024

Zaterdag 19 augustus 2023 - 19:00 uurIn de Primeira Liga 2023/2024 neemt Chaves het zaterdag 19 augustus 2023 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Sporting Braga. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal Eng. Manuel Branco Teixeira in Chaves.

Via de Chaves - Sporting Braga live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Chaves - Sporting Braga (2-4)

Het Primeira Liga duel tussen Chaves en Sporting Braga is onder leiding van scheidsrechter João António Ferreira Gonçalves geëindigd in een 2-4 overwinning voor Sporting Braga. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Chaves - Sporting Braga
Goals
2
4
Balbezit
44%
56%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
16
16
Schoten op doel
5
7
Aanvallen
69
117
Gevaarlijke aanvallen
43
52
Passes
317
420
Overtredingen
12
11
Buitenspel
2
0
Corners
5
6
Wissels
4
4
LIVE Chaves - Sporting Braga 2-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Chaves - Sporting Braga teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Chaves - Sporting Braga
Opstellingen Chaves - Sporting Braga

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Chaves - Sporting Braga

Chaves en Sporting Braga treffen elkaar in de 2e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter João António Ferreira Gonçalves en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Chaves en Sporting Braga in de Primeira Liga vond plaats op 2 april 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sporting Braga. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide teams is Sporting Braga favoriet. 6 keer wist de ploeg van Chaves te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Chaves. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Chaves 1
Winst Sporting Braga 6
Gelijkspel 1
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Chaves op een 16e positie staat, terwijl we Sporting Braga terugvinden op de 14e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Chaves - Sporting Braga Opstelling Chaves Opstelling Sporting Braga Live Chaves - Sporting Braga Live Chaves - Sporting Braga kijken Chaves - Sporting Braga kijken Live Chaves - Sporting Braga stream Chaves - Sporting Braga Fox Sports Nabeschouwing Chaves - Sporting Braga Uitslag Chaves - Sporting Braga Statistieken Chaves - Sporting Braga Primeira Liga 2023/2024 Chaves - Sporting Braga wedden Chaves - Sporting Braga gokken Chaves - Sporting Braga Unibet