Nabeschouwing Chaves - Vitória Guimarães (1-2) || Primeira Liga 2023/2024

Zondag 17 maart 2024 - 16:30 uur

In de Primeira Liga 2023/2024 neemt Chaves het zondag 17 maart 2024 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Vitória Guimarães. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal Eng. Manuel Branco Teixeira in Chaves.

Via de Chaves - Vitória Guimarães live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Chaves - Vitória Guimarães (1-2)

Het Primeira Liga duel tussen Chaves en Vitória Guimarães is onder leiding van scheidsrechter Gustavo Fernandes Correia geëindigd in een 1-2 overwinning voor Vitória Guimarães. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door Jota Silva, waarmee Vitória SC met 0-1 de leiding nam. Chaves kwam in de 23e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Héctor Hernández, die daarmee de stand op 1-1 zette. Door een benutte penalty kwam Vitória SC vervolgens op 1-2. Het was Tiago Silva die vanaf 11 meter wist te scoren in de 62e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Gustavo Fernandes Correia, waardoor Vitória Guimarães dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Chaves - Vitória Guimarães 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Chaves - Vitória Guimarães teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Vitória SC Doelpunt Jota Silva met assist van Bruno Gaspar Vitória SC 0-1
23' Doelpunt Chaves Doelpunt Héctor Hernández met assist van Benny Chaves 1-1
33' Gele kaart Chaves Gele kaart voor Dário Essugo Chaves
57' Gele kaart Chaves Gele kaart voor Guima  Chaves
60' Gele kaart Chaves Gele kaart voor Hugo Souza Chaves
62' Penalty Vitória SC Penalty Tiago Silva Vitória SC 1-2
64' Wissel Chaves Wissel Pedro Pinho voor Guima  Chaves
68' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor Nélson Oliveira Vitória SC
70' Wissel Vitória SC Wissel Kaio César voor Nélson Oliveira Vitória SC
73' Wissel Chaves Wissel Leandro Sanca voor Benny Chaves
74' Wissel Chaves Wissel João Correia voor Carraça Chaves
78' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor Kaio César Vitória SC
79' Wissel Chaves Wissel Jô voor Dário Essugo Chaves
79' Wissel Chaves Wissel Kelechi Nwakali voor Raphael Guzzo Chaves
83' Wissel Vitória SC Wissel Adrián Butzke voor Tomás Händel Vitória SC
83' Wissel Vitória SC Wissel Nuno Santos voor Jota Silva Vitória SC
87' Wissel Vitória SC Wissel André André voor João Mendes Vitória SC
87' Wissel Vitória SC Wissel Miguel Maga voor Bruno Gaspar Vitória SC
90' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor André André Vitória SC
Video hoogtepunten en samenvatting Chaves - Vitória Guimarães
Opstellingen Chaves - Vitória Guimarães
De opstellingen van Chaves en Vitória Guimarães zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Chaves gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Vitória Guimarães zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Chaves - Vitória Guimarães

Chaves en Vitória Guimarães treffen elkaar in de 26e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gustavo Fernandes Correia en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Chaves en Vitória Guimarães in de Primeira Liga vond plaats op 28 oktober 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Vitória Guimarães. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is Vitória Guimarães favoriet. 7 keer wist de ploeg van Chaves te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Chaves. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Chaves 1
Winst Vitória Guimarães 7
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Chaves op een 18e positie staat, terwijl we Vitória Guimarães terugvinden op de 5e plaats.