Nabeschouwing Estoril - Farense (4-0) || Primeira Liga 2023/2024

Zaterdag 30 december 2023 - 16:30 uur

In de Primeira Liga 2023/2024 neemt Estoril het zaterdag 30 december 2023 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Farense. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio António Coimbra da Mota in Estoril.

Via de Estoril - Farense live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Estoril - Farense (4-0)

Het Primeira Liga duel tussen Estoril en Farense is onder leiding van scheidsrechter Ricardo Baixinho geëindigd in een 4-0 overwinning voor Estoril. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Estoril kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van João Marques. Estoril vergrootte in de 50e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Tiago Araújo op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 47e minuut volgde een derde treffer van Estoril, waarmee João Marques zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Estoril in de 78e minuut, nadat Raúl Parra de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Estoril.

LIVE Estoril - Farense 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Estoril - Farense teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Estoril Doelpunt João Marques met assist van Rodrigo Gomes Estoril 1-0
22' Gele kaart Estoril Gele kaart voor Marcelo Carné Estoril
24' Gele kaart Farense Gele kaart voor Claudio Falcão Farense
30' Gele kaart Estoril Gele kaart voor Jordan Holsgrove Estoril
50' Doelpunt Estoril Doelpunt Tiago Araújo Estoril 2-0
46' Wissel Farense Wissel Rui Costa voor Vítor Gonçalves Farense
46' Wissel Farense Wissel Talys voor Talocha Farense
47' Doelpunt Estoril Doelpunt João Marques met assist van Cassiano Estoril 3-0
54' Gele kaart Farense Gele kaart voor Pastor Farense
61' Wissel Estoril Wissel Alejandro Marqués voor Cassiano Estoril
61' Wissel Farense Wissel Elves Baldé voor Belloumi Farense
61' Wissel Farense Wissel Facundo Cáseres voor Claudio Falcão Farense
68' Wissel Farense Wissel Fabrício Isidoro voor Pastor Farense
71' Wissel Estoril Wissel Koba Koindredi voor Jordan Holsgrove Estoril
78' Doelpunt Estoril Doelpunt Raúl Parra Estoril 4-0
82' Wissel Estoril Wissel Michel voor Mateus Fernandes Estoril
83' Wissel Estoril Wissel Volnei voor Raúl Parra Estoril
83' Wissel Estoril Wissel Heri Tavares voor João Marques Estoril
Video hoogtepunten en samenvatting Estoril - Farense
Opstellingen Estoril - Farense
De opstellingen van Estoril en Farense zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Estoril gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Farense zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Estoril - Farense

Estoril en Farense treffen elkaar in de 15e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ricardo Baixinho en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Estoril en Farense elkaar treffen in de Primeira Liga.

Winst Estoril 0
Winst Farense 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Estoril op een 14e positie staat, terwijl we Farense terugvinden op de 7e plaats.