Nabeschouwing Estoril - Vitória Guimarães (1-3) || Primeira Liga 2023/2024

Zaterdag 2 maart 2024 - 19:00 uur

In de Primeira Liga 2023/2024 neemt Estoril het zaterdag 2 maart 2024 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Vitória Guimarães. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio António Coimbra da Mota in Estoril.

Via de Estoril - Vitória Guimarães live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Estoril - Vitória Guimarães (1-3)

Het Primeira Liga duel tussen Estoril en Vitória Guimarães is onder leiding van scheidsrechter João António Ferreira Gonçalves geëindigd in een 1-3 overwinning voor Vitória Guimarães. Na 45 minuten stond er een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door João Mendes, waarmee Vitória SC met 0-1 de leiding nam. Vitória SC vergrootte in de 22e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Jota Silva op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 42e minuut volgde een derde treffer van Vitória SC, waarmee Nélson Oliveira zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Alejandro Marqués zette Estoril even later op 1-3 nadat hij een door scheidsrechter João António Ferreira Gonçalves toegekende penalty wist te benutten.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Vitória Guimarães.

LIVE Estoril - Vitória Guimarães 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Estoril - Vitória Guimarães teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Vitória SC Doelpunt João Mendes met assist van Tomás Ribeiro Vitória SC 0-1
22' Doelpunt Vitória SC Doelpunt Jota Silva Vitória SC 0-2
28' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor Tomás Ribeiro Vitória SC
42' Doelpunt Vitória SC Doelpunt Nélson Oliveira met assist van João Mendes Vitória SC 0-3
48' Gele kaart Estoril Gele kaart voor João Marques Estoril
46' Wissel Estoril Wissel Cassiano voor João Marques Estoril
55' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor Tiago Silva Vitória SC
57' Wissel Vitória SC Wissel Adrián Butzke voor Nélson Oliveira Vitória SC
69' Penalty Estoril Penalty Alejandro Marqués Estoril 1-3
73' Wissel Vitória SC Wissel André André voor João Mendes Vitória SC
78' VAR: Afgekeurd doelpunt Zanocelo Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel Zanocelo Estoril
80' Zanocelo Estoril
84' Wissel Estoril Wissel João Carlos voor Frederik Winther Estoril
87' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor Charles Vitória SC
89' Wissel Vitória SC Wissel Manu voor Tiago Silva Vitória SC
89' Wissel Vitória SC Wissel Nuno Santos voor Jota Silva Vitória SC
95' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor André André Vitória SC
91' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor Tomás Händel Vitória SC
Video hoogtepunten en samenvatting Estoril - Vitória Guimarães
Opstellingen Estoril - Vitória Guimarães
De opstellingen van Estoril en Vitória Guimarães zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Estoril gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Vitória Guimarães zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Estoril - Vitória Guimarães

Estoril en Vitória Guimarães treffen elkaar in de 24e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter João António Ferreira Gonçalves en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Estoril en Vitória Guimarães in de Primeira Liga vond plaats op 1 oktober 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Vitória Guimarães. Op basis van de afgelopen 17 duels tussen beide teams is Vitória Guimarães favoriet. 9 keer wist de ploeg van Estoril te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Estoril. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Estoril 4
Winst Vitória Guimarães 9
Totaal 17

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Estoril op een 15e positie staat, terwijl we Vitória Guimarães terugvinden op de 5e plaats.