Nabeschouwing Estrela Amadora - Benfica (1-4) || Primeira Liga 2023/2024

Maandag 29 januari 2024 - 19:45 uur

In de Primeira Liga 2023/2024 neemt Estrela Amadora het maandag 29 januari 2024 om 19:45 uur in eigen huis op tegen Benfica.

Via de Estrela Amadora - Benfica live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Estrela Amadora - Benfica (1-4)

Het Primeira Liga duel tussen Estrela Amadora en Benfica is onder leiding van scheidsrechter Hélder Miguel Azevedo Malheiro geëindigd in een 1-4 overwinning voor Benfica. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door Léo Jabá, waarmee Estrela Amadora met 1-0 de leiding nam. Benfica kwam in de 44e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Arthur Cabral, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 46e minuut zette Rafa zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Benfica de leiding in de wedstrijd nam.

Na 52 minuten werd de voorsprong voor Benfica vergroot nadat Nicolás Otamendi de 1-3 wist te scoren. In de 71e minuut moest Estrela Amadora verder met een man minder, nadat Regis Ndo een tweede gele kaart kreeg. In de 93e minuut werd opnieuw gescoord. Dit keer was het Marcos Leonardo die namens Benfica het net wist te raken.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Hélder Miguel Azevedo Malheiro bij een 1-4 eindstand in het voordeel van Benfica.

LIVE Estrela Amadora - Benfica 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Estrela Amadora - Benfica teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Doelpunt Estrela Amadora Doelpunt Léo Jabá Estrela Amadora 1-0
41' Gele kaart Benfica Gele kaart voor Ángel Di María Benfica
44' Doelpunt Benfica Doelpunt Arthur Cabral met assist van Ángel Di María Benfica 1-1
46' Doelpunt Benfica Doelpunt Rafa Benfica 1-2
47' Gele kaart Estrela Amadora Gele kaart voor Regis Ndo Estrela Amadora
46' Wissel Benfica Wissel Florentino voor Orkun Kökcü Benfica
52' Doelpunt Benfica Doelpunt Nicolás Otamendi Benfica 1-3
58' Wissel Estrela Amadora Wissel André Luiz voor Pedro Mendes Estrela Amadora
58' Wissel Estrela Amadora Wissel Pedro Sá voor Léo Jabá Estrela Amadora
58' Wissel Estrela Amadora Wissel Kikas voor Ronaldo Tavares Estrela Amadora
66' Wissel Estrela Amadora Wissel Rodrigo Pinho voor Aloisio Estrela Amadora
71' Tweede gele kaart Estrela Amadora Tweede gele kaart voor Regis Ndo Estrela Amadora
75' Wissel Benfica Wissel Marcos Leonardo voor Arthur Cabral Benfica
75' Wissel Benfica Wissel David Neres voor Rafa Benfica
75' Wissel Benfica Wissel Alexander Bah voor João Mário Benfica
81' Wissel Estrela Amadora Wissel Nkanyiso Shinga voor Mansur Estrela Amadora
87' Wissel Benfica Wissel Benjamín Rollheiser voor Ángel Di María Benfica
93' Doelpunt Benfica Doelpunt Marcos Leonardo met assist van David Neres Benfica 1-4
Video hoogtepunten en samenvatting Estrela Amadora - Benfica
Opstellingen Estrela Amadora - Benfica
De opstellingen van Estrela Amadora en Benfica zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Estrela Amadora gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Benfica zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Estrela Amadora - Benfica

Estrela Amadora en Benfica treffen elkaar in de 19e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Hélder Miguel Azevedo Malheiro en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Estrela Amadora en Benfica in de Primeira Liga vond plaats op 19 augustus 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Benfica. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is Benfica favoriet. 6 keer wist de ploeg van Estrela Amadora te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Estrela Amadora. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Estrela Amadora 0
Winst Benfica 6
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Estrela Amadora op een 14e positie staat, terwijl we Benfica terugvinden op de 2e plaats.