Nabeschouwing Estrela Amadora - Gil Vicente (1-0) || Primeira Liga 2023/2024

Zaterdag 18 mei 2024 - 16:30 uurIn de Primeira Liga 2023/2024 neemt Estrela Amadora het zaterdag 18 mei 2024 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Gil Vicente. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio José Gomes in Amadora.

Via de Estrela Amadora - Gil Vicente live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Estrela Amadora - Gil Vicente (1-0)

Het Primeira Liga duel tussen Estrela Amadora en Gil Vicente is onder leiding van scheidsrechter João Pedro Silva Pinheiro geëindigd in een 1-0 overwinning voor Estrela Amadora. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door Kikas, waarmee Estrela Amadora met 1-0 de leiding nam. In de 97e minuut moest Léo Jabá van het veld vertrekken nadat scheidsrechter João Pedro Silva Pinheiro een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Estrela Amadora verder met een speler minder. In de 97e minuut moest Gil Vicente verder met een man minder nadat Gabriel Pereira een rode kaart had gekregen. Het lukte Estrela Amadora in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Estrela Amadora.

Wedstrijdstatistieken Estrela Amadora - Gil Vicente
Goals
1
0
Balbezit
49%
51%
Gele kaarten
3
0
Schoten totaal
13
8
Schoten op doel
3
2
Aanvallen
94
84
Gevaarlijke aanvallen
41
23
Passes
378
420
Overtredingen
8
6
Buitenspel
2
0
Corners
4
3
Wissels
4
5
LIVE Estrela Amadora - Gil Vicente 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Estrela Amadora - Gil Vicente teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
24' Doelpunt Estrela Amadora Doelpunt Kikas met assist van Nanu Estrela Amadora 1-0
30' Wissel Estrela Amadora Wissel João Reis voor Nilton Estrela Amadora
43' Wissel Gil Vicente Wissel Zé Carlos  voor Alex Pinto Gil Vicente
43' Wissel Gil Vicente Wissel Kazu voor Felipe Silva Gil Vicente
43' Wissel Gil Vicente Wissel Tidjany Chabrol Touré voor Ali Alipour Gil Vicente
62' Gele kaart Estrela Amadora Gele kaart voor Régis NDo Estrela Amadora
67' Wissel Gil Vicente Wissel Depú voor Murilo de Souza Gil Vicente
67' Wissel Estrela Amadora Wissel André Luiz voor Kikas Estrela Amadora
83' Wissel Gil Vicente Wissel Miro voor Maxime Dominguez Gil Vicente
83' Wissel Estrela Amadora Wissel Hevertton voor Régis NDo Estrela Amadora
83' Wissel Estrela Amadora Wissel Pedro Sá voor Miguel Lopes  Estrela Amadora
94' Gele kaart Estrela Amadora Gele kaart voor Leonel Bucca Estrela Amadora
94' Gele kaart Estrela Amadora Gele kaart voor Nanu Estrela Amadora
97' Rode kaart Estrela Amadora Rode kaart voor Léo Jabá Estrela Amadora
97' Rode kaart Gil Vicente Rode kaart voor Gabriel Pereira Gil Vicente
Video hoogtepunten en samenvatting Estrela Amadora - Gil Vicente
Opstellingen Estrela Amadora - Gil Vicente
De opstellingen van Estrela Amadora en Gil Vicente zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Estrela Amadora gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Gil Vicente zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Estrela Amadora - Gil Vicente

Estrela Amadora en Gil Vicente treffen elkaar in de 34e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter João Pedro Silva Pinheiro en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Estrela Amadora en Gil Vicente in de Primeira Liga vond plaats op 14 januari 2024 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is Estrela Amadora favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Gil Vicente slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Estrela Amadora 1
Winst Gil Vicente 0
Gelijkspel 2
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Estrela Amadora op een 15e positie staat, terwijl we Gil Vicente terugvinden op de 12e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Estrela Amadora - Gil Vicente Opstelling Estrela Amadora Opstelling Gil Vicente Live Estrela Amadora - Gil Vicente Live Estrela Amadora - Gil Vicente kijken Estrela Amadora - Gil Vicente kijken Live Estrela Amadora - Gil Vicente stream Estrela Amadora - Gil Vicente Fox Sports Nabeschouwing Estrela Amadora - Gil Vicente Uitslag Estrela Amadora - Gil Vicente Statistieken Estrela Amadora - Gil Vicente Primeira Liga 2023/2024 Estrela Amadora - Gil Vicente wedden Estrela Amadora - Gil Vicente gokken Estrela Amadora - Gil Vicente Unibet