Nabeschouwing Estrela Amadora - Rio Ave (2-2) || Primeira Liga 2023/2024

Zondag 14 april 2024 - 16:30 uur

In de Primeira Liga 2023/2024 neemt Estrela Amadora het zondag 14 april 2024 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Rio Ave.

Via de Estrela Amadora - Rio Ave live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Estrela Amadora - Rio Ave (2-2)

De Primeira Liga 2023/2024 wedstrijd tussen Estrela Amadora en Rio Ave geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door Aderllan Santos, waarmee Rio Ave met 0-1 de leiding nam. Estrela Amadora kwam in de 43e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Léo Cordeiro, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 88e minuut zette Kikas zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Estrela Amadora de leiding in de wedstrijd nam.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Rio Ave nadat Marios Vrousai in de 99e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Estrela Amadora - Rio Ave 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Estrela Amadora - Rio Ave teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Rio Ave Doelpunt Aderllan Santos met assist van João Teixeira Rio Ave 0-1
29' Gele kaart Estrela Amadora Gele kaart voor Rúben Lima Estrela Amadora
43' Doelpunt Estrela Amadora Doelpunt Léo Cordeiro met assist van Kikas Estrela Amadora 1-1
46' Gele kaart Estrela Amadora Gele kaart voor Nanu Estrela Amadora
46' Wissel Rio Ave Wissel Emmanuel Boateng voor Fábio Ronaldo Rio Ave
60' Wissel Estrela Amadora Wissel Jean Felipe voor Hevertton Estrela Amadora
60' Wissel Estrela Amadora Wissel Nilton voor Rúben Lima Estrela Amadora
67' Wissel Estrela Amadora Wissel Léo Jabá voor Nanu Estrela Amadora
73' Wissel Rio Ave Wissel Aloísio voor João Teixeira Rio Ave
74' Wissel Estrela Amadora Wissel Pedro Mendes voor Diogo Fonseca Estrela Amadora
74' Wissel Rio Ave Wissel João Graça voor Joca Rio Ave
74' Wissel Rio Ave Wissel Miguel Nóbrega voor C. Castro Rio Ave
75' Wissel Estrela Amadora Wissel Adrien Silva voor André Luiz Estrela Amadora
86' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor Patrick William Rio Ave
88' Doelpunt Estrela Amadora Doelpunt Kikas Estrela Amadora 2-1
99' Doelpunt Rio Ave Doelpunt Marios Vrousai met assist van Aziz Rio Ave 2-2
90' Wissel Rio Ave Wissel Zé Manuel voor M. Tanlongo Rio Ave
Video hoogtepunten en samenvatting Estrela Amadora - Rio Ave
Opstellingen Estrela Amadora - Rio Ave
De opstellingen van Estrela Amadora en Rio Ave zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Estrela Amadora gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Rio Ave zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Estrela Amadora - Rio Ave

Estrela Amadora en Rio Ave treffen elkaar in de 29e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Estrela Amadora en Rio Ave in de Primeira Liga vond plaats op 2 december 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Rio Ave favoriet. 2 keer wist de ploeg van Estrela Amadora te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Estrela Amadora. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Estrela Amadora 0
Winst Rio Ave 2
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Estrela Amadora op een 15e positie staat, terwijl we Rio Ave terugvinden op de 13e plaats.