Nabeschouwing Famalicão - Gil Vicente (3-1) || Primeira Liga 2023/2024

Zaterdag 4 november 2023 - 19:00 uur

In de Primeira Liga 2023/2024 neemt Famalicão het zaterdag 4 november 2023 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Gil Vicente. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal 22 de Junho in Vila Nova de Famalicão.

Via de Famalicão - Gil Vicente live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Famalicão - Gil Vicente (3-1)

Het Primeira Liga duel tussen Famalicão en Gil Vicente is onder leiding van scheidsrechter José Armando Torres Bessa geëindigd in een 3-1 overwinning voor Famalicão. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 36e minuut door Gustavo Sá, waarmee Famalicão met 1-0 de leiding nam. Famalicão vergrootte in de 44e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Francisco Moura op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 60e minuut volgde een derde treffer van Famalicão, waarmee Chiquinho zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 67 minuten deed Maxime Dominguez iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Gil Vicente werd verkleind tot 3-1. Hiermee kon een nederlaag voor Gil Vicente echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Famalicão.

LIVE Famalicão - Gil Vicente 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Famalicão - Gil Vicente teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor Zé Carlos Gil Vicente
14' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor Murilo de Souza Gil Vicente
16' VAR: Afgekeurd doelpunt Murilo de Souza Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel Murilo de Souza Gil Vicente
36' Doelpunt Famalicão Doelpunt Gustavo Sá met assist van José Luis Rodríguez Famalicão 1-0
44' Doelpunt Famalicão Doelpunt Francisco Moura Famalicão 2-0
46' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor Chiquinho Famalicão
60' Doelpunt Famalicão Doelpunt Chiquinho met assist van Francisco Moura Famalicão 3-0
67' Doelpunt Gil Vicente Doelpunt Maxime Dominguez Gil Vicente 3-1
67' Wissel Gil Vicente Wissel Miguel Monteiro voor Roko Baturina Gil Vicente
68' Wissel Gil Vicente Wissel Tidjany Touré voor Roan Wilson  Gil Vicente
71' Wissel Famalicão Wissel Óscar Aranda voor Chiquinho Famalicão
72' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor Martim Neto Gil Vicente
77' Wissel Gil Vicente Wissel Kiko voor Leonardo Buta Gil Vicente
79' Wissel Gil Vicente Wissel Felipe Silva voor Gabriel Pereira  Gil Vicente
79' Wissel Gil Vicente Wissel Thomas Luciano voor Zé Carlos Gil Vicente
80' Wissel Famalicão Wissel Justin De Haas voor Enea Mihaj Famalicão
82' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor Gustavo Sá Famalicão
84' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor Nathan Famalicão
86' Wissel Famalicão Wissel Pablo Felipe voor Henrique Araújo Famalicão
86' Wissel Famalicão Wissel Jhonder Cádiz voor José Luis Rodríguez Famalicão
86' Wissel Famalicão Wissel Martín Aguirregabiria voor Gustavo Sá Famalicão
Video hoogtepunten en samenvatting Famalicão - Gil Vicente
Opstellingen Famalicão - Gil Vicente
De opstellingen van Famalicão en Gil Vicente zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Famalicão gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Gil Vicente zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Famalicão - Gil Vicente

Famalicão en Gil Vicente treffen elkaar in de 10e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José Armando Torres Bessa en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Famalicão en Gil Vicente in de Primeira Liga vond plaats op 12 februari 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Gil Vicente. Op basis van de afgelopen 8 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Famalicão als Gil Vicente wisten 3 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.

Winst Famalicão 3
Winst Gil Vicente 3
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Famalicão op een 8e positie staat, terwijl we Gil Vicente terugvinden op de 11e plaats.