Nabeschouwing Famalicão - Vizela (3-2) || Primeira Liga 2023/2024

Zaterdag 6 april 2024 - 16:30 uurIn de Primeira Liga 2023/2024 neemt Famalicão het zaterdag 6 april 2024 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Vizela. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal 22 de Junho in Vila Nova de Famalicão.

Via de Famalicão - Vizela live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Famalicão - Vizela (3-2)

Het Primeira Liga duel tussen Famalicão en Vizela is onder leiding van scheidsrechter Bruno Vieira geëindigd in een 3-2 overwinning voor Famalicão. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door Chiquinho, waarmee Famalicão met 1-0 de leiding nam. Famalicão vergrootte in de 43e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Riccieli op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 55e minuut wist Vizela de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Jason Lokilo.

Na 80 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Sava Petrov de 2-2 maakte voor Vizela. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Famalicão dat in de 95e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat J. Cádiz de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Bruno Vieira bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Famalicão.

Wedstrijdstatistieken Famalicão - Vizela
Goals
3
2
Balbezit
53%
47%
Gele kaarten
6
1
Schoten totaal
18
10
Schoten op doel
8
5
Aanvallen
92
87
Gevaarlijke aanvallen
41
34
Passes
364
421
Overtredingen
15
17
Buitenspel
3
0
Corners
1
5
Wissels
4
4
LIVE Famalicão - Vizela 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Famalicão - Vizela teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
8' Doelpunt Famalicão Doelpunt Chiquinho met assist van Gustavo Sá Famalicão 1-0
11' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor Chiquinho Famalicão
20' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor Puma Famalicão
43' Doelpunt Famalicão Doelpunt Riccieli met assist van Chiquinho Famalicão 2-0
46' Wissel Vizela Wissel Anderson voor Rodrigo Escoval Vizela
47' Gele kaart Vizela Gele kaart voor Aleksandar Busnic Vizela
55' Doelpunt Vizela Doelpunt Jason Lokilo met assist van M. Lacava Vizela 2-1
63' Wissel Famalicão Wissel Sorriso voor Puma Famalicão
69' Wissel Vizela Wissel Diogo Nascimento voor Aleksandar Busnic Vizela
74' Wissel Famalicão Wissel Filipe Soares voor Gustavo Sá Famalicão
74' Wissel Famalicão Wissel Martín Aguirregabiria voor Nathan Famalicão
80' Doelpunt Vizela Doelpunt Sava Petrov Vizela 2-2
82' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor Z. Youssouf Famalicão
83' Wissel Vizela Wissel Domingos Quina voor Jason Lokilo Vizela
87' Wissel Famalicão Wissel Théo Fonseca voor M. Topić Famalicão
90' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor Riccieli Famalicão
92' Wissel Vizela Wissel Alberto Soro voor Samuel Essende Vizela
92' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor Francisco Moura Famalicão
95' Doelpunt Famalicão Doelpunt J. Cádiz met assist van Filipe Soares Famalicão 3-2
95' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor J. Cádiz Famalicão
Video hoogtepunten en samenvatting Famalicão - Vizela
Opstellingen Famalicão - Vizela
De opstellingen van Famalicão en Vizela zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Famalicão gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Vizela zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Famalicão - Vizela

Famalicão en Vizela treffen elkaar in de 28e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bruno Vieira en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Famalicão en Vizela in de Primeira Liga vond plaats op 11 november 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide ploegen is Famalicão favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Vizela slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Famalicão 1
Winst Vizela 0
Gelijkspel 4
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Famalicão op een 8e positie staat, terwijl we Vizela terugvinden op de 17e plaats.

Tags
Famalicão - Vizela Opstelling Famalicão Opstelling Vizela Live Famalicão - Vizela Live Famalicão - Vizela kijken Famalicão - Vizela kijken Live Famalicão - Vizela stream Famalicão - Vizela Fox Sports Nabeschouwing Famalicão - Vizela Uitslag Famalicão - Vizela Statistieken Famalicão - Vizela Primeira Liga 2023/2024 Famalicão - Vizela wedden Famalicão - Vizela gokken Famalicão - Vizela Unibet