Nabeschouwing Farense - Benfica (1-3) || Primeira Liga 2023/2024

Maandag 22 april 2024 - 21:15 uur

In de Primeira Liga 2023/2024 neemt Farense het maandag 22 april 2024 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Benfica. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio de São Lúis in Faro.

Via de Farense - Benfica live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Farense - Benfica (1-3)

Het Primeira Liga duel tussen Farense en Benfica is onder leiding van scheidsrechter Gustavo Fernandes Correia geëindigd in een 1-3 overwinning voor Benfica. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door Orkun Kökçü, waarmee Benfica met 0-1 de leiding nam. Farense kwam in de 23e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Belloumi, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 34e minuut zette Arthur Cabral zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Benfica de leiding in de wedstrijd nam.

Na 67 minuten werd de voorsprong voor Benfica vergroot nadat Álvaro Fernández de 1-3 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Benfica.

LIVE Farense - Benfica 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Farense - Benfica teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Benfica Doelpunt Orkun Kökçü met assist van Alexander Bah  Benfica 0-1
23' Doelpunt Farense Doelpunt Belloumi Farense 1-1
26' Gele kaart Benfica Gele kaart voor Florentino Benfica
34' Doelpunt Benfica Doelpunt Arthur Cabral met assist van Alexander Bah  Benfica 1-2
44' Gele kaart Benfica Gele kaart voor João Mário Benfica
53' Gele kaart Farense Gele kaart voor Claudio Falcão Farense
55' Wissel Farense Wissel Facundo Cáseres voor Fabrício Isidoro  Farense
56' Wissel Farense Wissel Rui Costa voor Zé Luís Farense
62' Wissel Benfica Wissel David Neres voor Tiago Gouveia Benfica
62' Wissel Benfica Wissel João Neves voor Florentino Benfica
67' Doelpunt Benfica Doelpunt Álvaro Fernández met assist van Ángel Di María Benfica 1-3
69' Wissel Farense Wissel Elves Baldé voor Marco Matias Farense
69' Wissel Farense Wissel Cristian Ponde voor Rafael Barbosa Farense
73' Wissel Benfica Wissel Fredrik Aursnes voor João Neves Benfica
84' Wissel Benfica Wissel Benjamín Rollheiser voor Ángel Di María Benfica
84' Wissel Benfica Wissel Marcos Leonardo voor Arthur Cabral Benfica
91' Wissel Farense Wissel Vítor Gonçalves voor Claudio Falcão Farense
Video hoogtepunten en samenvatting Farense - Benfica
Opstellingen Farense - Benfica
De opstellingen van Farense en Benfica zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Farense gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Benfica zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Farense - Benfica

Farense en Benfica treffen elkaar in de 30e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gustavo Fernandes Correia en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Farense en Benfica in de Primeira Liga vond plaats op 8 december 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Benfica favoriet. 1 keer wist de ploeg van Farense te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Farense. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Farense 0
Winst Benfica 1
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Farense op een 10e positie staat, terwijl we Benfica terugvinden op de 2e plaats.