Nabeschouwing Gil Vicente - Chaves (0-0) || Primeira Liga 2023/2024

Maandag 11 maart 2024 - 21:15 uur

In de Primeira Liga 2023/2024 neemt Gil Vicente het maandag 11 maart 2024 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Chaves. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Cidade de Barcelos in Barcelos.

Via de Gil Vicente - Chaves live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gil Vicente - Chaves (0-0)

De Primeira Liga 2023/2024 wedstrijd tussen Gil Vicente en Chaves geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor Depú van Gil Vicente. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 90e minuut het veld moest verlaten. Het was Gil Vicente dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. Veruit de meeste mogelijkheden waren voor Gil Vicente, dat genoeg kansen kreeg om tot een goal te komen. Ondanks alle kansen wilde het echter maar niet lukken om de bal in het doel te krijgen, waardoor de stand onveranderd bleef terwijl het einde van de wedstrijd steeds meer naderde.

Kort daarna blies scheidsrechter Cláudio Filipe Ruivo Pereira voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindresultaat.

LIVE Gil Vicente - Chaves 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gil Vicente - Chaves teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

63' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor Mory Gbane Gil Vicente
63' Wissel Chaves Wissel Rúben Ribeiro voor Raphael Guzzo Chaves
64' Gele kaart Chaves Gele kaart voor Hugo de Jesus Costa e Silva Chaves
65' Wissel Gil Vicente Wissel Kanya Fujimoto voor Maxime Dominguez Gil Vicente
66' Gele kaart Chaves Gele kaart voor Carraça Chaves
66' Wissel Gil Vicente Wissel Depú voor Ali Alipour Gil Vicente
73' Wissel Chaves Wissel Leandro Sanca voor Héctor Hernández Chaves
74' Wissel Chaves Wissel Jô voor João Correia Chaves
76' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor Tidjany Chabrol Touré Gil Vicente
78' Wissel Gil Vicente Wissel Murilo de Souza voor Tidjany Chabrol Touré Gil Vicente
78' Wissel Gil Vicente Wissel Pedro Tiba voor Martim Neto Gil Vicente
86' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor Depú Gil Vicente
86' Gele kaart Chaves Gele kaart voor Vasco Fernandes Chaves
88' Wissel Gil Vicente Wissel Thomas Luciano voor Alex Pinto Gil Vicente
90' Tweede gele kaart Gil Vicente Tweede gele kaart voor Depú Gil Vicente
95' Wissel Chaves Wissel Hélder Morim voor Benny Chaves
95' Wissel Chaves Wissel Pedro Pinho voor Kelechi Nwakali Chaves
Video hoogtepunten en samenvatting Gil Vicente - Chaves
Opstellingen Gil Vicente - Chaves
De opstellingen van Gil Vicente en Chaves zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Gil Vicente gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Chaves zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Gil Vicente - Chaves

Gil Vicente en Chaves treffen elkaar in de 25e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Cláudio Filipe Ruivo Pereira en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Gil Vicente en Chaves in de Primeira Liga vond plaats op 7 oktober 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Chaves. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Chaves favoriet. 2 keer wist de ploeg van Gil Vicente te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Gil Vicente. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Gil Vicente 0
Winst Chaves 2
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Gil Vicente op een 10e positie staat, terwijl we Chaves terugvinden op de 18e plaats.