Nabeschouwing Gil Vicente - Sporting CP (0-4) || Primeira Liga 2023/2024

Vrijdag 12 april 2024 - 21:15 uur

In de Primeira Liga 2023/2024 neemt Gil Vicente het vrijdag 12 april 2024 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Sporting CP. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Cidade de Barcelos in Barcelos.

Via de Gil Vicente - Sporting CP live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gil Vicente - Sporting CP (0-4)

Het Primeira Liga duel tussen Gil Vicente en Sporting CP is onder leiding van scheidsrechter Manuel António Rodrigues Oliveira geëindigd in een 0-4 overwinning voor Sporting CP. Na 45 minuten stond er een 0-4 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door Trincão, waarmee Sporting CP met 0-1 de leiding nam. Sporting CP vergrootte in de 11e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Ousmane Diomande op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 31e minuut volgde een derde treffer van Sporting CP, waarmee Trincão zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 38 minuten was het Andrew die de bal in eigen doel werkte, waardoor Sporting CP op 0-4 kwam te staan.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Sporting CP.

LIVE Gil Vicente - Sporting CP 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gil Vicente - Sporting CP teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Sporting CP Doelpunt Trincão Sporting CP 0-1
11' Doelpunt Sporting CP Doelpunt Ousmane Diomande met assist van Pedro Gonçalves  Sporting CP 0-2
31' Doelpunt Sporting CP Doelpunt Trincão met assist van Daniel Bragança Sporting CP 0-3
38' Eigen doelpunt Sporting CP Eigen doelpunt Andrew Sporting CP 0-4
46' Wissel Gil Vicente Wissel Ali Alipour voor Pedro Tiba Gil Vicente
46' Wissel Gil Vicente Wissel Félix Correia voor Murilo de Souza Gil Vicente
46' Wissel Gil Vicente Wissel Kanya Fujimoto voor Martim Neto Gil Vicente
49' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor Maxime Dominguez Gil Vicente
51' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor Kiko  Gil Vicente
61' Wissel Gil Vicente Wissel Leonardo Buta voor Kiko  Gil Vicente
61' Wissel Sporting CP Wissel Sebastián Coates  voor Pedro Gonçalves  Sporting CP
62' Wissel Sporting CP Wissel Marcus Edwards  voor Gonçalo Inácio Sporting CP
70' Wissel Sporting CP Wissel Iván Fresneda voor Geny Catamo Sporting CP
70' Wissel Sporting CP Wissel Paulinho voor Trincão Sporting CP
73' Wissel Gil Vicente Wissel Miro voor Maxime Dominguez Gil Vicente
78' Wissel Sporting CP Wissel Koba Koindredi voor Daniel Bragança Sporting CP
Video hoogtepunten en samenvatting Gil Vicente - Sporting CP
Opstellingen Gil Vicente - Sporting CP
De opstellingen van Gil Vicente en Sporting CP zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Gil Vicente gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Sporting CP zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Gil Vicente - Sporting CP

Gil Vicente en Sporting CP treffen elkaar in de 29e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Manuel António Rodrigues Oliveira en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Gil Vicente en Sporting CP in de Primeira Liga vond plaats op 4 december 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sporting CP. Op basis van de afgelopen 19 duels tussen beide teams is Sporting CP favoriet. 15 keer wist de ploeg van Gil Vicente te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Gil Vicente. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Gil Vicente 2
Winst Sporting CP 15
Totaal 19

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Gil Vicente op een 14e positie staat, terwijl we Sporting CP terugvinden op de 1e plaats.