Nabeschouwing Moreirense - Benfica Primeira Liga 2023/2024 (0-0) || 03-12-2023

Nabeschouwing Moreirense - Benfica (0-0) || Primeira Liga 2023/2024

Zondag 3 december 2023 - 19:00 uurIn de Primeira Liga 2023/2024 neemt Moreirense het zondag 3 december 2023 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Benfica. De wedstrijd wordt gespeeld in Parque Desportivo Comendador Joaquim de Almeida Freitas in Moreira de Cónegos.

Via de Moreirense - Benfica live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Moreirense - Benfica (0-0)

De Primeira Liga 2023/2024 wedstrijd tussen Moreirense en Benfica geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor Benfica, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Fábio José Costa Veríssimo niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Moreirense - Benfica
Balbezit
32%
68%
Gele kaarten
4
1
Schoten totaal
11
16
Schoten op doel
4
3
Aanvallen
58
123
Gevaarlijke aanvallen
20
48
Passes
286
629
Overtredingen
13
13
Buitenspel
1
3
Corners
2
7
Wissels
5
5
LIVE Moreirense - Benfica 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Moreirense - Benfica teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
23' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor Ismael Moreirense
49' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor Maracás Moreirense
46' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor Gonçalo Franco Moreirense
46' Wissel Benfica Wissel Chiquinho voor Florentino Benfica
46' Wissel Benfica Wissel Orkun Kökcü voor João Neves Benfica
50' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor Marcelo Moreirense
66' Wissel Moreirense Wissel Jeremy Antonisse voor Kobamelo Kodisang Moreirense
68' Wissel Moreirense Wissel Ponck voor Ismael Moreirense
72' Wissel Benfica Wissel Arthur Cabral voor Casper Tengstedt Benfica
72' VAR: Afgekeurd doelpunt João Mário Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel João Mário Benfica
79' Gele kaart Benfica Gele kaart voor Orkun Kökcü Benfica
84' Wissel Moreirense Wissel Pedro Aparício voor Alanzinho Moreirense
84' Wissel Moreirense Wissel João Camacho voor Pedro Amador Moreirense
84' Wissel Moreirense Wissel Godfried Frimpong voor Madson Moreirense
88' Wissel Benfica Wissel Gonçalo Guedes voor João Mário Benfica
88' Wissel Benfica Wissel João Victor voor Morato Benfica
Video hoogtepunten en samenvatting Moreirense - Benfica
Opstellingen Moreirense - Benfica
De opstellingen van Moreirense en Benfica zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Moreirense gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Benfica zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Moreirense - Benfica

Moreirense en Benfica treffen elkaar in de 12e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fábio José Costa Veríssimo en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Moreirense en Benfica in de Primeira Liga vond plaats op 15 januari 2022 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 18 duels tussen beide teams is Benfica favoriet. 14 keer wist de ploeg van Moreirense te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Moreirense. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Moreirense 1
Winst Benfica 14
Gelijkspel 3
Totaal 18

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Moreirense op een 6e positie staat, terwijl we Benfica terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Moreirense - Benfica Opstelling Moreirense Opstelling Benfica Live Moreirense - Benfica Live Moreirense - Benfica kijken Moreirense - Benfica kijken Live Moreirense - Benfica stream Moreirense - Benfica Fox Sports Nabeschouwing Moreirense - Benfica Uitslag Moreirense - Benfica Statistieken Moreirense - Benfica Primeira Liga 2023/2024 Moreirense - Benfica wedden Moreirense - Benfica gokken Moreirense - Benfica Unibet