Nabeschouwing Moreirense - Rio Ave (0-0) || Primeira Liga 2023/2024

Zaterdag 2 maart 2024 - 16:30 uurIn de Primeira Liga 2023/2024 neemt Moreirense het zaterdag 2 maart 2024 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Rio Ave. De wedstrijd wordt gespeeld in Parque Desportivo Comendador Joaquim de Almeida Freitas in Moreira de Cónegos.

Via de Moreirense - Rio Ave live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Moreirense - Rio Ave (0-0)

De Primeira Liga 2023/2024 wedstrijd tussen Moreirense en Rio Ave geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Pas in de tweede helft vond het eerste opmerkelijke moment in de wedstrijd plaats. Moreirense kreeg in de 92e minuut een strafschop toegekend, die door Alanzinho werd genomen en gemist. Hierdoor bleef de stand onveranderd op 0-0 staan. Qua balbezit waren Moreirense en Rio Ave gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Moreirense, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Kort daarna blies scheidsrechter Bruno José Ribeiro Pires Costa voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Moreirense - Rio Ave
Balbezit
52%
48%
Gele kaarten
2
0
Schoten totaal
18
3
Schoten op doel
2
1
Aanvallen
107
82
Gevaarlijke aanvallen
49
30
Passes
452
418
Overtredingen
13
9
Buitenspel
1
1
Corners
6
2
Wissels
4
5
LIVE Moreirense - Rio Ave 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Moreirense - Rio Ave teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
54' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor Fabiano Silva Moreirense
61' Wissel Rio Ave Wissel Emmanuel Boateng voor Úmaro Embaló Rio Ave
61' Wissel Rio Ave Wissel João Graça voor Adrien Silva Rio Ave
66' Wissel Moreirense Wissel Alanzinho voor Castro Moreirense
66' Wissel Moreirense Wissel Hernâni voor João Camacho Moreirense
74' Wissel Rio Ave Wissel João Teixeira voor Fábio Ronaldo Rio Ave
74' Wissel Rio Ave Wissel Joca  voor Aziz Rio Ave
78' Wissel Moreirense Wissel Vinícius Mingotti voor Luís Asué Moreirense
78' Wissel Moreirense Wissel Kobamelo Kodisang voor Madson Moreirense
81' Wissel Rio Ave Wissel Hélder Sá voor Marios Vrousai Rio Ave
90' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor Josué Sá Rio Ave
92' Penalty gemist Moreirense Penalty gemist Alanzinho Moreirense
Video hoogtepunten en samenvatting Moreirense - Rio Ave
Opstellingen Moreirense - Rio Ave
De opstellingen van Moreirense en Rio Ave zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Moreirense gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Rio Ave zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Moreirense - Rio Ave

Moreirense en Rio Ave treffen elkaar in de 24e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bruno José Ribeiro Pires Costa en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Moreirense en Rio Ave in de Primeira Liga vond plaats op 1 oktober 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Moreirense. Op basis van de afgelopen 17 duels tussen beide teams is Rio Ave favoriet. 7 keer wist de ploeg van Moreirense te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Moreirense. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Moreirense 5
Winst Rio Ave 7
Gelijkspel 5
Totaal 17

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Moreirense op een 6e positie staat, terwijl we Rio Ave terugvinden op de 15e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Moreirense - Rio Ave Opstelling Moreirense Opstelling Rio Ave Live Moreirense - Rio Ave Live Moreirense - Rio Ave kijken Moreirense - Rio Ave kijken Live Moreirense - Rio Ave stream Moreirense - Rio Ave Fox Sports Nabeschouwing Moreirense - Rio Ave Uitslag Moreirense - Rio Ave Statistieken Moreirense - Rio Ave Primeira Liga 2023/2024 Moreirense - Rio Ave wedden Moreirense - Rio Ave gokken Moreirense - Rio Ave Unibet