LIVE Moreirense - Vizela (0-0) || Primeira Liga 2023/2024

Vrijdag 3 mei 2024 - 21:15 uur



In de Primeira Liga 2023/2024 neemt Moreirense het vrijdag 3 mei 2024 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Vizela. De wedstrijd wordt gespeeld in Parque Desportivo Comendador Joaquim de Almeida Freitas in Moreira de Cónegos.

Via de Moreirense - Vizela live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Moreirense - Vizela 0-0

Vanaf vrijdag 3 mei 2024 om 21:15 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Moreirense - Vizela volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 6 dagen, 3 uur, 57 minuten en 55 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Moreirense - Vizela
Opstellingen Moreirense - Vizela

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Moreirense - Vizela

Moreirense en Vizela treffen elkaar in de 32e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2023/2024.

De vorige ontmoeting tussen Moreirense en Vizela in de Primeira Liga vond plaats op 23 december 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is Moreirense favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Vizela slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Moreirense 2
Winst Vizela 0
Gelijkspel 1
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Moreirense op een 7e positie staat, terwijl we Vizela terugvinden op de 18e plaats.

Tags
Moreirense - Vizela Opstelling Moreirense Opstelling Vizela Live Moreirense - Vizela Live Moreirense - Vizela kijken Moreirense - Vizela kijken Live Moreirense - Vizela stream Moreirense - Vizela Fox Sports Nabeschouwing Moreirense - Vizela Uitslag Moreirense - Vizela Statistieken Moreirense - Vizela Primeira Liga 2023/2024 Moreirense - Vizela wedden Moreirense - Vizela gokken Moreirense - Vizela Unibet