Nabeschouwing Portimonense - Vitória Guimarães (1-1) || Primeira Liga 2023/2024

Zaterdag 17 februari 2024 - 19:00 uur

In de Primeira Liga 2023/2024 neemt Portimonense het zaterdag 17 februari 2024 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Vitória Guimarães. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal de Portimão in Portimão.

Via de Portimonense - Vitória Guimarães live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Portimonense - Vitória Guimarães (1-1)

De Primeira Liga 2023/2024 wedstrijd tussen Portimonense en Vitória Guimarães geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door André Silva, waarmee Vitória SC met 0-1 de leiding nam. Portimonense kwam na 79 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Guga, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Portimonense - Vitória Guimarães 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Portimonense - Vitória Guimarães teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Jorge Fernandes Vitória SC
12' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor Jorge Fernandes Vitória SC
20' Doelpunt Vitória SC Doelpunt André Silva met assist van Ricardo Mangas Vitória SC 0-1
34' Wissel Portimonense Wissel Gonçalo Costa voor Dener Portimonense
53' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor Pedrão Portimonense
53' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor Nuno Santos Vitória SC
63' Wissel Vitória SC Wissel Zé Carlos voor André André Vitória SC
66' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor Lucas Ventura Portimonense
71' Wissel Vitória SC Wissel Nélson Oliveira voor João Mendes Vitória SC
72' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor André Silva Vitória SC
75' Wissel Portimonense Wissel Guga voor Igor Formiga Portimonense
75' Wissel Portimonense Wissel Ronie Carrillo voor Tornich Portimonense
77' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor Nélson Oliveira Vitória SC
79' Doelpunt Portimonense Doelpunt Guga met assist van Hélio Varela Portimonense 1-1
81' Wissel Portimonense Wissel Rodrigo Martins voor Sylvester Jasper Portimonense
85' Wissel Vitória SC Wissel Kaio César voor André Silva Vitória SC
85' Wissel Vitória SC Wissel Miguel Maga voor Bruno Gaspar Vitória SC
86' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor Kaio César Vitória SC
95' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor Hildeberto Pereira Portimonense
97' Nuno Santos Vitória SC
90' Nuno Santos Vitória SC
Video hoogtepunten en samenvatting Portimonense - Vitória Guimarães
Opstellingen Portimonense - Vitória Guimarães
De opstellingen van Portimonense en Vitória Guimarães zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Portimonense gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Vitória Guimarães zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Portimonense - Vitória Guimarães

Portimonense en Vitória Guimarães treffen elkaar in de 22e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter António Emanuel Carvalho Nobre en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Portimonense en Vitória Guimarães in de Primeira Liga vond plaats op 17 september 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Portimonense. Op basis van de afgelopen 15 duels tussen beide ploegen is Portimonense favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl Vitória Guimarães slechts 6 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Portimonense 7
Winst Vitória Guimarães 6
Totaal 15

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Portimonense op een 15e positie staat, terwijl we Vitória Guimarães terugvinden op de 5e plaats.