Nabeschouwing Porto - Famalicão (2-2) || Primeira Liga 2023/2024

Zaterdag 13 april 2024 - 19:00 uurIn de Primeira Liga 2023/2024 neemt Porto het zaterdag 13 april 2024 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Famalicão. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Do Dragão in Porto.

Via de Porto - Famalicão live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Porto - Famalicão (2-2)

De Primeira Liga 2023/2024 wedstrijd tussen Porto en Famalicão geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door J. Cádiz, waarmee Famalicão met 0-1 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van Z. Youssouf zorgde ervoor dat Porto op 1-1 kwam te staan in de 17e minuut. In de 46e minuut zette J. Cádiz zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Famalicão de leiding in de wedstrijd nam.

Na 82 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Mehdi Taremi de 2-2 maakte voor Porto. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Helaas zou het daarna ondanks een spannend slot niet meer tot doelpunten komen. In de 93e minuut werd Evanilson van Porto met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Porto met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

Wedstrijdstatistieken Porto - Famalicão
Goals
2
2
Balbezit
69%
31%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
3
3
Schoten totaal
23
9
Schoten op doel
10
3
Aanvallen
142
66
Gevaarlijke aanvallen
79
14
Passes
567
247
Overtredingen
16
13
Buitenspel
2
1
Corners
10
0
Wissels
5
4
LIVE Porto - Famalicão 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Porto - Famalicão teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
9' Doelpunt Famalicão Doelpunt J. Cádiz met assist van Puma Famalicão 0-1
17' Eigen doelpunt Porto Eigen doelpunt Z. Youssouf Porto 1-1
43' Gele kaart Porto Gele kaart voor Otávio Porto
46' Doelpunt Famalicão Doelpunt J. Cádiz met assist van Gustavo Sá Famalicão 1-2
46' Wissel Porto Wissel Galeno voor Iván Jaime Porto
46' Wissel Porto Wissel Mehdi Taremi voor J. Sánchez Porto
46' Wissel Porto Wissel Alan Varela voor Marko Grujic Porto
60' Gele kaart Porto Gele kaart voor Wendell Porto
65' Wissel Famalicão Wissel Filipe Soares voor Gustavo Sá Famalicão
69' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor Z. Youssouf Famalicão
75' Wissel Famalicão Wissel A. Dobre voor Puma Famalicão
81' Wissel Porto Wissel D. Namaso voor Wendell Porto
82' Doelpunt Porto Doelpunt Mehdi Taremi met assist van Galeno Porto 2-2
83' Gele kaart Porto Gele kaart voor Alan Varela Porto
83' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor J. Cádiz Famalicão
87' Wissel Porto Wissel Stephen Eustaquio  voor Nico González Porto
87' Wissel Famalicão Wissel Gustavo Assunção voor Z. Youssouf Famalicão
87' Wissel Famalicão Wissel Óscar Aranda voor J. Cádiz Famalicão
93' Rode kaart Porto Rode kaart voor Evanilson Porto
94' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor Enea Mihaj Famalicão
98' Gele kaart Porto Gele kaart voor Galeno Porto
Video hoogtepunten en samenvatting Porto - Famalicão
Opstellingen Porto - Famalicão
De opstellingen van Porto en Famalicão zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Porto gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Famalicão zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Porto - Famalicão

Porto en Famalicão treffen elkaar in de 29e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gustavo Fernandes Correia en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Porto en Famalicão in de Primeira Liga vond plaats op 2 december 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Porto. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide ploegen is Porto favoriet. De thuisploeg wist 8 keer te winnen, terwijl Famalicão slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Porto 8
Winst Famalicão 1
Gelijkspel 0
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Porto op een 3e positie staat, terwijl we Famalicão terugvinden op de 8e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Porto - Famalicão Opstelling Porto Opstelling Famalicão Live Porto - Famalicão Live Porto - Famalicão kijken Porto - Famalicão kijken Live Porto - Famalicão stream Porto - Famalicão Fox Sports Nabeschouwing Porto - Famalicão Uitslag Porto - Famalicão Statistieken Porto - Famalicão Primeira Liga 2023/2024 Porto - Famalicão wedden Porto - Famalicão gokken Porto - Famalicão Unibet