Nabeschouwing Rio Ave - Benfica (1-1) || Primeira Liga 2023/2024

Vrijdag 17 mei 2024 - 21:45 uurIn de Primeira Liga 2023/2024 neemt Rio Ave het vrijdag 17 mei 2024 om 21:45 uur in eigen huis op tegen Benfica. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio do Rio Ave Futebol Clube in Vila do Conde.

Via de Rio Ave - Benfica live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rio Ave - Benfica (1-1)

De Primeira Liga 2023/2024 wedstrijd tussen Rio Ave en Benfica geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 32e minuut door Orkun Kökçü, waarmee Benfica met 0-1 de leiding nam. In de 90e minuut was het Rio Ave dat via Aderllan Santos dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter David Rafael Oliveira Silva. Vlak voor tijd werd de stand 1-1 doordat Costinha van Rio Ave een penalty wist te benutten in de 93e minuut.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Rio Ave - Benfica
Goals
1
1
Balbezit
46%
54%
Gele kaarten
4
2
Schoten totaal
9
18
Schoten op doel
1
10
Aanvallen
96
115
Gevaarlijke aanvallen
27
56
Passes
448
539
Overtredingen
8
8
Buitenspel
2
2
Corners
2
8
Wissels
5
4
LIVE Rio Ave - Benfica 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rio Ave - Benfica teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
20' Wissel Rio Ave Wissel Joca voor Ukra Rio Ave
23' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor João Graça Rio Ave
32' Doelpunt Benfica Doelpunt Orkun Kökçü met assist van Casper Tengstedt Benfica 0-1
39' Gele kaart Benfica Gele kaart voor Casper Tengstedt Benfica
45' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor Patrick William Rio Ave
46' Wissel Rio Ave Wissel Fábio Ronaldo voor João Graça Rio Ave
46' Wissel Rio Ave Wissel Adrien Silva voor M. Tanlongo Rio Ave
57' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor Amine Rio Ave
63' Wissel Benfica Wissel Tiago Gouveia voor Benjamín Rollheiser Benfica
68' Wissel Rio Ave Wissel Úmaro Embaló voor Marios Vrousai Rio Ave
75' Wissel Rio Ave Wissel Vítor Gomes  voor Amine Rio Ave
75' Wissel Benfica Wissel Gustavo Varela voor Casper Tengstedt Benfica
86' Gele kaart Benfica Gele kaart voor Adrien Silva Benfica
86' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor Adrien Silva Rio Ave
87' Wissel Benfica Wissel Gianluca Prestianni voor Álvaro Fernández Benfica
87' Juan Bernat  Orkun Kökçü Rio Ave
90' Penalty Rio Ave Penalty Aderllan Santos Rio Ave
93' Penalty Rio Ave Penalty Costinha Rio Ave 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Rio Ave - Benfica
Opstellingen Rio Ave - Benfica
De opstellingen van Rio Ave en Benfica zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rio Ave gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Benfica zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Rio Ave - Benfica

Rio Ave en Benfica treffen elkaar in de 34e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter David Rafael Oliveira Silva en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rio Ave en Benfica in de Primeira Liga vond plaats op 14 januari 2024 en dat duel eindigde in een overwinning voor Benfica. Op basis van de afgelopen 28 duels tussen beide teams is Benfica favoriet. 24 keer wist de ploeg van Rio Ave te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Rio Ave. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Rio Ave 1
Winst Benfica 24
Gelijkspel 3
Totaal 28

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rio Ave op een 10e positie staat, terwijl we Benfica terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Rio Ave - Benfica Opstelling Rio Ave Opstelling Benfica Live Rio Ave - Benfica Live Rio Ave - Benfica kijken Rio Ave - Benfica kijken Live Rio Ave - Benfica stream Rio Ave - Benfica Fox Sports Nabeschouwing Rio Ave - Benfica Uitslag Rio Ave - Benfica Statistieken Rio Ave - Benfica Primeira Liga 2023/2024 Rio Ave - Benfica wedden Rio Ave - Benfica gokken Rio Ave - Benfica Unibet