Nabeschouwing Vitória Guimarães - Boavista (1-0) || Primeira Liga 2023/2024

Zaterdag 27 april 2024 - 21:30 uur

In de Primeira Liga 2023/2024 neemt Vitória Guimarães het zaterdag 27 april 2024 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Boavista. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Dom Afonso Henriques in Guimarães.

Via de Vitória Guimarães - Boavista live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vitória Guimarães - Boavista (1-0)

Het Primeira Liga duel tussen Vitória Guimarães en Boavista is onder leiding van scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho geëindigd in een 1-0 overwinning voor Vitória Guimarães. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door Tomás Händel, waarmee Vitória SC met 1-0 de leiding nam. In de 60e minuut kreeg Chidozie Awaziem van Boavista voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Boavista de resterende minuten met een man minder moest volbrengen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Vitória Guimarães.

LIVE Vitória Guimarães - Boavista 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vitória Guimarães - Boavista teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Vitória SC Doelpunt Tomás Händel Vitória SC 1-0
14' Gele kaart Boavista Gele kaart voor Bruno Lourenço Boavista
29' Gele kaart Boavista Gele kaart voor Chidozie Awaziem Boavista
38' Wissel Boavista Wissel Vincent Sasso voor Rodrigo Abascal Boavista
38' Wissel Boavista Wissel Miguel Reisinho voor Ilija Vukotic Boavista
40' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor André André Vitória SC
56' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor Nuno Santos Vitória SC
60' Tweede gele kaart Boavista Tweede gele kaart voor Chidozie Awaziem Boavista
70' Gele kaart Boavista Gele kaart voor Pedro Malheiro Boavista
74' Wissel Vitória SC Wissel Adrián Butzke voor Nuno Santos Vitória SC
74' Wissel Vitória SC Wissel Zé Carlos voor André André Vitória SC
77' Wissel Boavista Wissel Luís dos Santos voor Salvador Agra Boavista
77' Wissel Boavista Wissel Masa voor Pedro Malheiro Boavista
85' Wissel Boavista Wissel Filipe Ferreira voor Bruno Onyemaechi Boavista
87' Gele kaart Boavista Gele kaart voor Gaius Makouta Boavista
93' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor Kaio César Vitória SC
96' Wissel Vitória SC Wissel Jorge Fernandes voor Kaio César Vitória SC
Video hoogtepunten en samenvatting Vitória Guimarães - Boavista
Opstellingen Vitória Guimarães - Boavista
De opstellingen van Vitória Guimarães en Boavista zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Vitória Guimarães gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Boavista zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Vitória Guimarães - Boavista

Vitória Guimarães en Boavista treffen elkaar in de 31e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Vitória Guimarães en Boavista in de Primeira Liga vond plaats op 16 december 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 23 duels tussen beide ploegen is Vitória Guimarães favoriet. De thuisploeg wist 10 keer te winnen, terwijl Boavista slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Vitória Guimarães 10
Winst Boavista 5
Gelijkspel 8
Totaal 23

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Vitória Guimarães op een 5e positie staat, terwijl we Boavista terugvinden op de 13e plaats.