Nabeschouwing Vitória Guimarães - Farense (1-1) || Primeira Liga 2023/2024

Zaterdag 13 april 2024 - 16:30 uur

In de Primeira Liga 2023/2024 neemt Vitória Guimarães het zaterdag 13 april 2024 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Farense. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Dom Afonso Henriques in Guimarães.

Via de Vitória Guimarães - Farense live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vitória Guimarães - Farense (1-1)

De Primeira Liga 2023/2024 wedstrijd tussen Vitória Guimarães en Farense geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door Bruno Duarte, waarmee Farense met 0-1 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Vitória SC het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 96e minuut was het namelijk Jorge Fernandes die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Vitória Guimarães - Farense 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vitória Guimarães - Farense teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Farense Doelpunt Bruno Duarte met assist van Pastor Farense 0-1
17' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor Jorge Fernandes Vitória SC
18' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor Álvaro Teixeira Pacheco Vitória SC
23' VAR: Afgekeurd doelpunt João Mendes Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel João Mendes Vitória SC
41' Gele kaart Farense Gele kaart voor Claudio Falcão Farense
45' Wissel Vitória SC Wissel Nélson Oliveira voor João Mendes Vitória SC
46' Wissel Vitória SC Wissel André André voor Tomás Ribeiro Vitória SC
46' Wissel Vitória SC Wissel Nuno Santos voor Kaio César Vitória SC
62' Wissel Vitória SC Wissel Maga voor Afonso de Freitas Vitória SC
62' Wissel Farense Wissel Mattheus voor Rafael Barbosa Farense
66' Gele kaart Farense Gele kaart voor Bruno Duarte Farense
69' Wissel Vitória SC Wissel Adrián Butzke voor Tomás Händel Vitória SC
80' Wissel Farense Wissel Vítor Gonçalves voor Belloumi Farense
80' Wissel Farense Wissel Zach Muscat voor Igor Rossi Farense
89' Gele kaart Farense Gele kaart voor Pastor Farense
90' Wissel Farense Wissel Elves Baldé voor Marco Matias Farense
90' Wissel Farense Wissel Seruca voor Facundo Cáseres Farense
94' Gele kaart Farense Gele kaart voor Mattheus Farense
96' Doelpunt Vitória SC Doelpunt Jorge Fernandes met assist van Nuno Santos Vitória SC 1-1
98' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor Bruno Gaspar Vitória SC
Video hoogtepunten en samenvatting Vitória Guimarães - Farense
Opstellingen Vitória Guimarães - Farense
De opstellingen van Vitória Guimarães en Farense zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Vitória Guimarães gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Farense zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Vitória Guimarães - Farense

Vitória Guimarães en Farense treffen elkaar in de 29e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter David Rafael Oliveira Silva en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Vitória Guimarães en Farense in de Primeira Liga vond plaats op 2 december 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Vitória Guimarães. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is Vitória Guimarães favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Farense slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Vitória Guimarães 1
Winst Farense 0
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Vitória Guimarães op een 5e positie staat, terwijl we Farense terugvinden op de 10e plaats.