Nabeschouwing Vitória Guimarães - Gil Vicente (2-1) || Primeira Liga 2023/2024

Zaterdag 19 augustus 2023 - 16:30 uurIn de Primeira Liga 2023/2024 neemt Vitória Guimarães het zaterdag 19 augustus 2023 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Gil Vicente. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Dom Afonso Henriques in Guimarães.

Via de Vitória Guimarães - Gil Vicente live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vitória Guimarães - Gil Vicente (2-1)

Het Primeira Liga duel tussen Vitória Guimarães en Gil Vicente is onder leiding van scheidsrechter André Filipe Domingues Narciso geëindigd in een 2-1 overwinning voor Vitória Guimarães. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Vitória Guimarães - Gil Vicente
Goals
2
1
Balbezit
47%
53%
Gele kaarten
3
3
Schoten totaal
15
10
Schoten op doel
4
6
Aanvallen
130
85
Gevaarlijke aanvallen
43
37
Passes
428
503
Overtredingen
14
14
Buitenspel
7
1
Corners
6
4
Wissels
4
5
LIVE Vitória Guimarães - Gil Vicente 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vitória Guimarães - Gil Vicente teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Vitória Guimarães - Gil Vicente
Opstellingen Vitória Guimarães - Gil Vicente

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Vitória Guimarães - Gil Vicente

Vitória Guimarães en Gil Vicente treffen elkaar in de 2e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter André Filipe Domingues Narciso en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Vitória Guimarães en Gil Vicente in de Primeira Liga vond plaats op 21 mei 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Vitória Guimarães. Op basis van de afgelopen 18 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Vitória Guimarães als Gil Vicente wisten 6 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 6 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Vitória Guimarães 6
Winst Gil Vicente 6
Gelijkspel 6
Totaal 18

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Vitória Guimarães op een 9e positie staat, terwijl we Gil Vicente terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Vitória Guimarães - Gil Vicente Opstelling Vitória Guimarães Opstelling Gil Vicente Live Vitória Guimarães - Gil Vicente Live Vitória Guimarães - Gil Vicente kijken Vitória Guimarães - Gil Vicente kijken Live Vitória Guimarães - Gil Vicente stream Vitória Guimarães - Gil Vicente Fox Sports Nabeschouwing Vitória Guimarães - Gil Vicente Uitslag Vitória Guimarães - Gil Vicente Statistieken Vitória Guimarães - Gil Vicente Primeira Liga 2023/2024 Vitória Guimarães - Gil Vicente wedden Vitória Guimarães - Gil Vicente gokken Vitória Guimarães - Gil Vicente Unibet