Nabeschouwing Vizela - Casa Pia (0-4) || Primeira Liga 2023/2024

Zondag 31 maart 2024 - 19:00 uur

In de Primeira Liga 2023/2024 neemt Vizela het zondag 31 maart 2024 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Casa Pia.

Via de Vizela - Casa Pia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vizela - Casa Pia (0-4)

Het Primeira Liga duel tussen Vizela en Casa Pia is onder leiding van scheidsrechter Fábio Oliveira Melo geëindigd in een 0-4 overwinning voor Casa Pia. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door Neto, waarmee Casa Pia met 0-1 de leiding nam. Casa Pia vergrootte in de 57e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Felippe Cardoso op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 70e minuut volgde een derde treffer van Casa Pia, waarmee Felippe Cardoso zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

In de 76e minuut moest Casa Pia verder met een man minder, nadat D. Tchamba een tweede gele kaart kreeg. Ook na de derde treffer nam Casa Pia geen gas terug, waardoor in de 91e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van Gaizka Larrazabal.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Casa Pia.

LIVE Vizela - Casa Pia 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vizela - Casa Pia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart Casa Pia Gele kaart voor Neto Casa Pia
25' Doelpunt Casa Pia Doelpunt Neto met assist van Leonardo Lelo Casa Pia 0-1
27' Gele kaart Vizela Gele kaart voor Diogo Nascimento Vizela
40' Gele kaart Casa Pia Gele kaart voor T. Segovia Casa Pia
41' Gele kaart Casa Pia Gele kaart voor Ricardo Batista Casa Pia
46' Wissel Vizela Wissel Bruno Costa voor Orest Lebedenko Vizela
46' Wissel Vizela Wissel Sava Petrov voor Pedro Ortiz Vizela
46' Wissel Vizela Wissel Alberto Soro voor Diogo Nascimento Vizela
54' Gele kaart Vizela Gele kaart voor Alberto Soro Vizela
57' Doelpunt Casa Pia Doelpunt Felippe Cardoso met assist van Pablo Roberto Casa Pia 0-2
62' Wissel Casa Pia Wissel Samuel Justo voor T. Segovia Casa Pia
63' Gele kaart Casa Pia Gele kaart voor Fernando Varela Casa Pia
65' Gele kaart Casa Pia Gele kaart voor D. Tchamba Casa Pia
67' Wissel Vizela Wissel Anderson voor Matheus Pereira Vizela
67' Wissel Vizela Wissel Domingos Quina voor Jason Lokilo Vizela
70' Doelpunt Casa Pia Doelpunt Felippe Cardoso met assist van Samuel Justo Casa Pia 0-3
76' Tweede gele kaart Casa Pia Tweede gele kaart voor D. Tchamba Casa Pia
78' Wissel Casa Pia Wissel Fahem Benaissa-Yahia voor Neto Casa Pia
78' Wissel Casa Pia Wissel Yuki Soma voor Nuno Moreira Casa Pia
83' Wissel Casa Pia Wissel João Nunes voor Pablo Roberto Casa Pia
84' Wissel Casa Pia Wissel André Lacximicant voor Felippe Cardoso Casa Pia
91' Doelpunt Casa Pia Doelpunt Gaizka Larrazabal Casa Pia 0-4
Video hoogtepunten en samenvatting Vizela - Casa Pia
Opstellingen Vizela - Casa Pia
De opstellingen van Vizela en Casa Pia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Vizela gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Casa Pia zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Vizela - Casa Pia

Vizela en Casa Pia treffen elkaar in de 27e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fábio Oliveira Melo en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Vizela en Casa Pia in de Primeira Liga vond plaats op 5 november 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Vizela. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is Vizela favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Casa Pia slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Vizela 3
Winst Casa Pia 0
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Vizela op een 17e positie staat, terwijl we Casa Pia terugvinden op de 12e plaats.