Nabeschouwing Vizela - Rio Ave (1-1) || Primeira Liga 2023/2024

Zaterdag 27 april 2024 - 16:30 uur

In de Primeira Liga 2023/2024 neemt Vizela het zaterdag 27 april 2024 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Rio Ave.

Via de Vizela - Rio Ave live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vizela - Rio Ave (1-1)

De Primeira Liga 2023/2024 wedstrijd tussen Vizela en Rio Ave geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Rio Ave kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van Aziz. Vizela kwam na 37 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Samuel Essende, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Vizela - Rio Ave 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vizela - Rio Ave teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Rio Ave Doelpunt Aziz met assist van Úmaro Embaló Rio Ave 0-1
37' Doelpunt Vizela Doelpunt Samuel Essende met assist van Jason Lokilo Vizela 1-1
41' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor João Teixeira Rio Ave
48' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor Miguel Nóbrega Rio Ave
46' Wissel Rio Ave Wissel Renato Pantalon voor Miguel Nóbrega Rio Ave
58' Wissel Rio Ave Wissel Vítor Gomes  voor M. Tanlongo Rio Ave
58' Wissel Rio Ave Wissel João Graça voor João Teixeira Rio Ave
58' Wissel Rio Ave Wissel Fábio Ronaldo voor Aziz Rio Ave
63' Gele kaart Vizela Gele kaart voor Domingos Quina Vizela
66' Gele kaart Vizela Gele kaart voor Samu  Vizela
68' Wissel Vizela Wissel Amadou Ba-Sy voor Domingos Quina Vizela
77' Wissel Vizela Wissel Pedro Ortiz voor Alberto Soro Vizela
77' Wissel Vizela Wissel Matheus Pereira voor Jason Lokilo Vizela
85' Wissel Rio Ave Wissel Zé Manuel voor Joca Rio Ave
Video hoogtepunten en samenvatting Vizela - Rio Ave
Opstellingen Vizela - Rio Ave
De opstellingen van Vizela en Rio Ave zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Vizela gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Rio Ave zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Vizela - Rio Ave

Vizela en Rio Ave treffen elkaar in de 31e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Hélder Miguel Azevedo Malheiro en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Vizela en Rio Ave in de Primeira Liga vond plaats op 16 december 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is Vizela favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Rio Ave slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Vizela 2
Winst Rio Ave 0
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Vizela op een 18e positie staat, terwijl we Rio Ave terugvinden op de 12e plaats.