Nabeschouwing Valencia - Osasuna (4-1) || Primera División 2016/2017

Zondag 7 mei 2017 - 16:15 uur

In de Primera División 2016/2017 neemt Valencia het zondag 7 mei 2017 om 16:15 uur in eigen huis op tegen Osasuna. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Mestalla in Valencia.

Via de Valencia - Osasuna live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Valencia - Osasuna (4-1)

Het Primera División duel tussen Valencia en Osasuna is onder leiding van scheidsrechter Carlos Clos Gomez geëindigd in een 4-1 overwinning voor Valencia. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 22e minuut dacht Valencia op voorsprong te komen via een doelpunt van E. Garay. Helaas voor Valencia werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 45e minuut was het Valencia dat via E. Garay dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Carlos Clos Gomez. S. Zaza dacht na 70 minuten te scoren voor Valencia, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 75e minuut scoorde Valencia via Rodrigo, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 92 minuten spelen wist Osasuna via Olavide de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Carlos Clos Gomez.

Kort daarna blies scheidsrechter Carlos Clos Gomez voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-1 eindresultaat.

LIVE Valencia - Osasuna 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Valencia - Osasuna teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Doelpunt Valencia Doelpunt E. Garay met assist van Nani Valencia
32' Wissel Osasuna Wissel De las Cuevas voor Fausto Tienza Osasuna
45' Doelpunt Valencia Doelpunt E. Garay met assist van S. Zaza Valencia
47' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor David García Osasuna
60' Gele kaart Valencia Gele kaart voor José Gayá Valencia
64' Gele kaart Valencia Gele kaart voor S. Zaza Valencia
69' Wissel Valencia Wissel Rodrigo voor Dani Parejo Valencia
70' Doelpunt Valencia Doelpunt S. Zaza met assist van Rodrigo Valencia
70' Wissel Osasuna Wissel Javi Flaño voor Aitor Buñuel Osasuna
75' Doelpunt Valencia Doelpunt Rodrigo Valencia
77' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor Fuentes Osasuna
78' Wissel Valencia Wissel Álvaro Medrán voor Carlos Soler Valencia
78' Wissel Valencia Wissel Santi Mina voor José Gayá Valencia
78' Wissel Osasuna Wissel Olavide voor Sergio León Osasuna
92' Doelpunt Osasuna Doelpunt Olavide met assist van Álex Berenguer Osasuna
91' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Martín Montoya Valencia
Video hoogtepunten en samenvatting Valencia - Osasuna
Opstellingen Valencia - Osasuna
De opstellingen van Valencia en Osasuna zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Valencia gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Osasuna zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Valencia - Osasuna

Valencia en Osasuna treffen elkaar in de 36e speelronde van de Primera División van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Carlos Clos Gomez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Valencia en Osasuna in de Primera División vond plaats op 9 januari 2017 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 19 duels tussen beide ploegen is Valencia favoriet. De thuisploeg wist 10 keer te winnen, terwijl Osasuna slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.