Nabeschouwing Athletic Club - Deportivo Alavés (1-1) || Primera División

Zaterdag 27 april 2019 - 13:00 uur

In de Primera División neemt Athletic Club het zaterdag 27 april 2019 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Deportivo Alavés. De wedstrijd wordt gespeeld in San Mamés Barria in Bilbao.

Via de Athletic Club - Deportivo Alavés live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Athletic Club - Deportivo Alavés (1-1)

In de Primera División heeft de wedstrijd tussen Athletic Club en Deportivo Alavés geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 41e minuut door Beñat, waarmee Athletic Club met 1-0 de leiding nam. Deportivo Alavés kwam na 45 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Borja Bastón, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

Wedstrijdstatistieken Athletic Club - Deportivo Alavés
Goals
1
1
Balbezit
62%
38%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
14
14
Schoten op doel
1
3
Aanvallen
126
93
Gevaarlijke aanvallen
66
30
Passes
417
261
Overtredingen
14
17
Buitenspel
2
0
Corners
8
6
Wissels
3
3
LIVE Athletic Club - Deportivo Alavés 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Athletic Club - Deportivo Alavés teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
32' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor Laguardia Deportivo Alavés
34' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor Raúl García Athletic Club
41' Doelpunt Athletic Club Doelpunt Beñat Athletic Club 1-0
44' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor Carlos Vigaray Deportivo Alavés
45' Doelpunt Deportivo Alavés Doelpunt Borja Bastón Deportivo Alavés 1-1
48' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor San José Athletic Club
61' Wissel Athletic Club Wissel Iñigo Córdoba voor Susaeta Athletic Club
75' Wissel Deportivo Alavés Wissel M. Wakaso voor Carlos Vigaray Deportivo Alavés
75' Wissel Athletic Club Wissel Kenan Kodro voor Raúl García Athletic Club
82' Wissel Deportivo Alavés Wissel T. Inui voor Jony Deportivo Alavés
88' Wissel Deportivo Alavés Wissel D. Brašanac voor Martín Deportivo Alavés
89' Wissel Athletic Club Wissel Aduriz voor Iñaki Williams Athletic Club
Opstellingen Athletic Club - Deportivo Alavés
De opstellingen van Athletic Club en Deportivo Alavés zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Athletic Club gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Deportivo Alavés zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Athletic Club - Deportivo Alavés

Athletic Club en Deportivo Alavés treffen elkaar in de 35e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jesús Gil Manzano en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Athletic Club en Deportivo Alavés elkaar treffen in de Primera División.

Resultaat Aantal
Winst Athletic Club 0
Winst Deportivo Alavés 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Athletic Club op een 7e positie staat, terwijl we Deportivo Alavés terugvinden op de 8e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Athletic Club - Deportivo Alavés Opstelling Athletic Club Opstelling Deportivo Alavés Live Athletic Club - Deportivo Alavés Live Athletic Club - Deportivo Alavés kijken Athletic Club - Deportivo Alavés kijken Live Athletic Club - Deportivo Alavés stream Athletic Club - Deportivo Alavés Fox Sports Nabeschouwing Athletic Club - Deportivo Alavés Uitslag Athletic Club - Deportivo Alavés Statistieken Athletic Club - Deportivo Alavés Primera División 2018/2019 Athletic Club - Deportivo Alavés wedden Athletic Club - Deportivo Alavés gokken Athletic Club - Deportivo Alavés Unibet