Nabeschouwing Atlético Madrid - Getafe (2-0) || Primera División 2018/2019

Zaterdag 26 januari 2019 - 16:15 uur

In de Primera División 2018/2019 neemt Atlético Madrid het zaterdag 26 januari 2019 om 16:15 uur in eigen huis op tegen Getafe. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Civitas Metropolitano in Madrid.

Via de Atlético Madrid - Getafe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Atlético Madrid - Getafe (2-0)

Het Primera División duel tussen Atlético Madrid en Getafe is onder leiding van scheidsrechter Ignacio Iglesias Villanueva geëindigd in een 2-0 overwinning voor Atlético Madrid. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door A. Griezmann, waarmee Atlético Madrid met 1-0 de leiding nam. Atlético Madrid vergrootte in de 37e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Saúl op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 88e minuut kreeg D. Dakonam van Getafe voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Getafe de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de 91e minuut moest Getafe verder met een man minder, nadat L. Cabrera een tweede gele kaart kreeg.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Atlético Madrid.

LIVE Atlético Madrid - Getafe 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Atlético Madrid - Getafe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt A. Griezmann met assist van T. Partey Atlético Madrid 1-0
34' Gele kaart Getafe Gele kaart voor D. Dakonam Getafe
37' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt Saúl Atlético Madrid 2-0
46' Wissel Atlético Madrid Wissel Juanfran voor D. Godín Atlético Madrid
46' Wissel Getafe Wissel Jaime Mata voor Jorge Molina Getafe
47' Gele kaart Getafe Gele kaart voor Ángel Getafe
48' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor S. Arias Atlético Madrid
58' Wissel Getafe Wissel Samuel Sáiz voor Antunes Getafe
62' Wissel Atlético Madrid Wissel Víctor Mollejo voor N. Kalinić Atlético Madrid
66' Wissel Getafe Wissel S. Cristóforo voor N. Maksimović Getafe
71' Gele kaart Getafe Gele kaart voor S. Cristóforo Getafe
76' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Rodri Hernández Atlético Madrid
83' Gele kaart Getafe Gele kaart voor L. Cabrera Getafe
88' Tweede gele kaart Getafe Tweede gele kaart voor D. Dakonam Getafe
90' Gele kaart Getafe Gele kaart voor Samuel Sáiz Getafe
91' Tweede gele kaart Getafe Tweede gele kaart voor L. Cabrera Getafe
Video hoogtepunten en samenvatting Atlético Madrid - Getafe
Opstellingen Atlético Madrid - Getafe
De opstellingen van Atlético Madrid en Getafe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Atlético Madrid gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Getafe zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Atlético Madrid - Getafe

Atlético Madrid en Getafe treffen elkaar in de 21e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ignacio Iglesias Villanueva en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Atlético Madrid en Getafe in de Primera División vond plaats op 22 september 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Atlético Madrid. Op basis van de afgelopen 24 duels tussen beide ploegen is Atlético Madrid favoriet. De thuisploeg wist 17 keer te winnen, terwijl Getafe slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Atlético Madrid 17
Winst Getafe 3
Totaal 24

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Atlético Madrid op een 2e positie staat, terwijl we Getafe terugvinden op de 6e plaats.