Nabeschouwing Celta de Vigo - Rayo Vallecano (2-2) || Primera División

Zaterdag 18 mei 2019 - 20:45 uur

In de Primera División neemt Celta de Vigo het zaterdag 18 mei 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Rayo Vallecano. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Balaídos in Vigo.

Via de Celta de Vigo - Rayo Vallecano live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Celta de Vigo - Rayo Vallecano (2-2)

In de Primera División heeft de wedstrijd tussen Celta de Vigo en Rayo Vallecano geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 29 minuten. Adri Embarba maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Rayo Vallecano vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Rayo Vallecano vergrootte in de 71e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Álvaro Medrán op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 82e minuut werd door de scheidsrechter opnieuw een strafschop gegeven. Dit keer was het Iago Aspas van Celta de Vigo die de aanloop nam en niet faalde vanaf 11 meter: 1-2.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Celta de Vigo nadat Iago Aspas in de 92e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

Wedstrijdstatistieken Celta de Vigo - Rayo Vallecano
Goals
2
2
Balbezit
45%
55%
Gele kaarten
0
4
Schoten totaal
14
11
Schoten op doel
5
4
Aanvallen
109
92
Gevaarlijke aanvallen
50
35
Passes
382
466
Overtredingen
16
20
Buitenspel
1
2
Corners
3
5
Wissels
3
3
LIVE Celta de Vigo - Rayo Vallecano 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Celta de Vigo - Rayo Vallecano teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
4' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor U. Agbo Rayo Vallecano
29' Penalty Rayo Vallecano Penalty Adri Embarba Rayo Vallecano 0-1
39' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor Álvaro García Rayo Vallecano
57' Wissel Rayo Vallecano Wissel Mario Suárez voor U. Agbo Rayo Vallecano
60' Wissel Celta de Vigo Wissel S. Boufal voor R. Boudebouz Celta de Vigo
71' Doelpunt Rayo Vallecano Doelpunt Álvaro Medrán met assist van Adri Embarba Rayo Vallecano 0-2
75' Wissel Celta de Vigo Wissel Jozabed voor Brais Méndez Celta de Vigo
79' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor Catena Rayo Vallecano
80' Wissel Rayo Vallecano Wissel Bebé voor Álvaro García Rayo Vallecano
82' Penalty Celta de Vigo Penalty Iago Aspas Celta de Vigo 1-2
84' Wissel Celta de Vigo Wissel P. Sisto voor S. Lobotka Celta de Vigo
85' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor S. Dimitrievski Rayo Vallecano
90' Wissel Rayo Vallecano Wissel Javi Guerra voor Adri Embarba Rayo Vallecano
92' Doelpunt Celta de Vigo Doelpunt Iago Aspas met assist van L. Olaza Celta de Vigo 2-2
Opstellingen Celta de Vigo - Rayo Vallecano
De opstellingen van Celta de Vigo en Rayo Vallecano zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Celta de Vigo gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Rayo Vallecano zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Celta de Vigo - Rayo Vallecano

Celta de Vigo en Rayo Vallecano treffen elkaar in de 38e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Antonio Miguel Mateu Lahoz en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Celta de Vigo en Rayo Vallecano elkaar treffen in de Primera División.

Resultaat Aantal
Winst Celta de Vigo 0
Winst Rayo Vallecano 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Celta de Vigo op een 17e positie staat, terwijl we Rayo Vallecano terugvinden op de 19e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Celta de Vigo - Rayo Vallecano Opstelling Celta de Vigo Opstelling Rayo Vallecano Live Celta de Vigo - Rayo Vallecano Live Celta de Vigo - Rayo Vallecano kijken Celta de Vigo - Rayo Vallecano kijken Live Celta de Vigo - Rayo Vallecano stream Celta de Vigo - Rayo Vallecano Fox Sports Nabeschouwing Celta de Vigo - Rayo Vallecano Uitslag Celta de Vigo - Rayo Vallecano Statistieken Celta de Vigo - Rayo Vallecano Primera División 2018/2019 Celta de Vigo - Rayo Vallecano wedden Celta de Vigo - Rayo Vallecano gokken Celta de Vigo - Rayo Vallecano Unibet