Nabeschouwing Eibar - Atlético Madrid (0-1) || Primera División

Zaterdag 20 april 2019 - 16:15 uur

In de Primera División neemt Eibar het zaterdag 20 april 2019 om 16:15 uur in eigen huis op tegen Atlético Madrid. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de Ipurúa in Eibar.

Via de Eibar - Atlético Madrid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Eibar - Atlético Madrid (0-1)

Het Primera División duel tussen Eibar en Atlético Madrid is onder leiding van scheidsrechter Javier Alberola Rojas geëindigd in een 0-1 overwinning voor Atlético Madrid. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 85e minuut door T. Lemar, waarmee Atlético Madrid met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Javier Alberola Rojas, waardoor Atlético Madrid de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Eibar - Atlético Madrid
Balbezit
51%
49%
Gele kaarten
3
1
Schoten totaal
10
8
Schoten op doel
2
4
Aanvallen
159
84
Gevaarlijke aanvallen
55
26
Passes
406
398
Overtredingen
11
12
Buitenspel
1
4
Corners
5
8
Wissels
3
3
LIVE Eibar - Atlético Madrid 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Eibar - Atlético Madrid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
45' Gele kaart Eibar Gele kaart voor Joan Jordán Eibar
55' Wissel Atlético Madrid Wissel T. Lemar voor Á. Correa Atlético Madrid
61' Wissel Atlético Madrid Wissel Filipe Luis voor Vitolo Atlético Madrid
62' Gele kaart Eibar Gele kaart voor Cote Eibar
63' Wissel Eibar Wissel Kike voor Marc Cardona Eibar
69' Gele kaart Eibar Gele kaart voor Sergi Enrich Eibar
70' Wissel Atlético Madrid Wissel N. Kalinić voor S. Arias Atlético Madrid
77' Wissel Eibar Wissel Pedro León voor F. Orellana Eibar
83' Wissel Eibar Wissel Charles voor Sergi Enrich Eibar
85' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt T. Lemar met assist van Koke Atlético Madrid 0-1
90' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Álvaro Morata Atlético Madrid
Opstellingen Eibar - Atlético Madrid
De opstellingen van Eibar en Atlético Madrid zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Eibar gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Atlético Madrid zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Eibar - Atlético Madrid

Eibar en Atlético Madrid treffen elkaar in de 33e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Javier Alberola Rojas en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Eibar en Atlético Madrid elkaar treffen in de Primera División.

Resultaat Aantal
Winst Eibar 0
Winst Atlético Madrid 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Eibar op een 13e positie staat, terwijl we Atlético Madrid terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Eibar - Atlético Madrid Opstelling Eibar Opstelling Atlético Madrid Live Eibar - Atlético Madrid Live Eibar - Atlético Madrid kijken Eibar - Atlético Madrid kijken Live Eibar - Atlético Madrid stream Eibar - Atlético Madrid Fox Sports Nabeschouwing Eibar - Atlético Madrid Uitslag Eibar - Atlético Madrid Statistieken Eibar - Atlético Madrid Primera División 2018/2019 Eibar - Atlético Madrid wedden Eibar - Atlético Madrid gokken Eibar - Atlético Madrid Unibet