Nabeschouwing Eibar - Espanyol (3-0) || Primera División

Maandag 21 januari 2019 - 21:00 uur

In de Primera División neemt Eibar het maandag 21 januari 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Espanyol. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de Ipurúa in Eibar.

Via de Eibar - Espanyol live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Eibar - Espanyol (3-0)

Het Primera División duel tussen Eibar en Espanyol is onder leiding van scheidsrechter Juan Martínez Munuera geëindigd in een 3-0 overwinning voor Eibar. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door Sergi Enrich, waarmee Eibar met 1-0 de leiding nam. Eibar vergrootte in de 52e minuut de voorsprong nadat het via een goal van P. De Blasis op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 84e minuut volgde een derde treffer van Eibar, waarmee Charles zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Juan Martínez Munuera, waardoor Eibar dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Eibar - Espanyol
Goals
3
0
Balbezit
55%
45%
Gele kaarten
2
5
Schoten totaal
16
6
Schoten op doel
9
0
Aanvallen
169
62
Gevaarlijke aanvallen
73
12
Passes
427
358
Overtredingen
16
10
Buitenspel
6
6
Corners
6
2
Wissels
3
3
LIVE Eibar - Espanyol 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Eibar - Espanyol teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
18' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor Víctor Sánchez Espanyol
24' Doelpunt Eibar Doelpunt Sergi Enrich met assist van P. Diop Eibar 1-0
28' Gele kaart Eibar Gele kaart voor Joan Jordán Eibar
40' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor Dídac Vilá Espanyol
52' Doelpunt Eibar Doelpunt P. De Blasis met assist van Bigas Eibar 2-0
62' Wissel Espanyol Wissel Borja Iglesias voor Naldo Espanyol
63' Wissel Espanyol Wissel Mario Hermoso voor Víctor Sánchez Espanyol
69' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor Léo Baptistão Espanyol
75' Wissel Espanyol Wissel P. Piatti voor Óscar Melendo Espanyol
78' Wissel Eibar Wissel Charles voor Kike Eibar
83' Wissel Eibar Wissel G. Escalante voor P. De Blasis Eibar
84' Doelpunt Eibar Doelpunt Charles Eibar 3-0
86' Gele kaart Eibar Gele kaart voor Sergi Enrich Eibar
86' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor Borja Iglesias Espanyol
87' Wissel Eibar Wissel Marc Cardona voor Sergi Enrich Eibar
91' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor Granero Espanyol
Opstellingen Eibar - Espanyol
De opstellingen van Eibar en Espanyol zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Eibar gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Espanyol zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Eibar - Espanyol

Eibar en Espanyol treffen elkaar in de 20e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Juan Martínez Munuera en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Eibar en Espanyol elkaar treffen in de Primera División.

Resultaat Aantal
Winst Eibar 0
Winst Espanyol 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Eibar op een 16e positie staat, terwijl we Espanyol terugvinden op de 12e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Eibar - Espanyol Opstelling Eibar Opstelling Espanyol Live Eibar - Espanyol Live Eibar - Espanyol kijken Eibar - Espanyol kijken Live Eibar - Espanyol stream Eibar - Espanyol Fox Sports Nabeschouwing Eibar - Espanyol Uitslag Eibar - Espanyol Statistieken Eibar - Espanyol Primera División 2018/2019 Eibar - Espanyol wedden Eibar - Espanyol gokken Eibar - Espanyol Unibet