Voorbeschouwing Eibar - Espanyol (0-0) || Primera División

Maandag 21 januari 2019 - 21:00 uur

In de Primera División neemt Eibar het maandag 21 januari 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Espanyol. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de Ipurúa in Eibar.

Via de Eibar - Espanyol live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Eibar - Espanyol 0-0

Vanaf maandag 21 januari 2019 om 21:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Eibar - Espanyol volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 1 dagen, 15 uur, 43 minuten en 3 seconden.

Opstellingen Eibar - Espanyol

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Eibar - Espanyol

Eibar en Espanyol treffen elkaar in de 20e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Juan Martínez Munuera en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Eibar en Espanyol elkaar treffen in de Primera División.

Resultaat Aantal
Winst Eibar 0
Winst Espanyol 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Eibar op een 16e positie staat, terwijl we Espanyol terugvinden op de 11e plaats.

Tags
Eibar - Espanyol Opstelling Eibar Opstelling Espanyol Live Eibar - Espanyol Live Eibar - Espanyol kijken Eibar - Espanyol kijken Live Eibar - Espanyol stream Eibar - Espanyol Fox Sports Nabeschouwing Eibar - Espanyol Uitslag Eibar - Espanyol Statistieken Eibar - Espanyol Primera División 2018/2019 Eibar - Espanyol wedden Eibar - Espanyol gokken Eibar - Espanyol Unibet