Nabeschouwing Eibar - Levante (4-4) || Primera División 2018/2019

Zondag 9 december 2018 - 12:00 uur

In de Primera División 2018/2019 neemt Eibar het zondag 9 december 2018 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Levante. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de Ipurúa in Eibar.

Via de Eibar - Levante live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Eibar - Levante (4-4)

De Primera División 2018/2019 wedstrijd tussen Eibar en Levante geresulteerd in een gelijkspel. Ondanks het gelijke spel hoefden de supporters in het stadion zich geen moment te vervelen, gezien het aantal doelpunten dat beide ploegen wisten te produceren. Halverwege de wedstrijd stond het 1-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 4-4 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door Sergi Enrich, waarmee SD Eibar met 1-0 de leiding nam. Levante kwam in de 9e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van José Luis Morales, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 25e minuut zette Rober zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Levante de leiding in de wedstrijd nam.

Na 57 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat G. Escalante de 2-2 maakte voor SD Eibar. In de 61e minuut werd de stand op 3-2 gezet na een benutte penalty van SD Eibar speler Charles. Even later was het opnieuw Charles die voor zijn team wist te scoren. Daarmee zette hij SD Eibar op 4-2 in de 65e minuut. Vervolgens was de beurt weer aan Levante om te scoren. In de 75e minuut zette Toño de stand op 4-3 in het voordeel van Levante. Laat in de wedstrijd volgde dan alsnog de bevrijdende gelijkmaker van Levante in de 91e minuut. Het doelpunt kwam op naam te staan van Borja Mayoral en daarmee werd score in de wedstrijd 4-4.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Javier Alberola Rojas bij een 4-4 eindstand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Eibar - Levante 4-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Eibar - Levante teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Gele kaart Levante Gele kaart voor Toño Levante
8' Doelpunt SD Eibar Doelpunt Sergi Enrich met assist van Charles SD Eibar 1-0
9' Doelpunt Levante Doelpunt José Luis Morales met assist van E. Bardhi Levante 1-1
25' Doelpunt Levante Doelpunt Rober met assist van Jason Levante 1-2
57' Doelpunt SD Eibar Doelpunt G. Escalante met assist van Rubén Peña SD Eibar 2-2
61' Penalty SD Eibar Penalty Charles SD Eibar 3-2
65' Doelpunt SD Eibar Doelpunt Charles SD Eibar 4-2
70' Wissel Levante Wissel Borja Mayoral voor Roger Martí Levante
70' Wissel Levante Wissel Coke voor E. Cabaco Levante
72' Wissel SD Eibar Wissel P. De Blasis voor F. Orellana SD Eibar
75' Doelpunt Levante Doelpunt Toño Levante 4-3
76' Wissel SD Eibar Wissel Kike voor Sergi Enrich SD Eibar
77' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor G. Escalante SD Eibar
82' Gele kaart Levante Gele kaart voor Campaña Levante
83' Wissel SD Eibar Wissel Arbilla voor Ramis SD Eibar
87' Wissel Levante Wissel E. Boateng voor Toño Levante
91' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor Cote SD Eibar
91' Doelpunt Levante Doelpunt Borja Mayoral met assist van Rubén Rochina Levante 4-4
Video hoogtepunten en samenvatting Eibar - Levante
Opstellingen Eibar - Levante
De opstellingen van Eibar en Levante zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Eibar gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Levante zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Eibar - Levante

Eibar en Levante treffen elkaar in de 15e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Javier Alberola Rojas en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Eibar en Levante in de Primera División vond plaats op 16 maart 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Levante. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide teams is Levante favoriet. 2 keer wist de ploeg van Eibar te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Eibar. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Eibar 1
Winst Levante 2
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Eibar op een 14e positie staat, terwijl we Levante terugvinden op de 7e plaats.