Nabeschouwing Eibar - Levante (4-4) || Primera División

Zondag 9 december 2018 - 12:00 uur

In de Primera División neemt Eibar het zondag 9 december 2018 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Levante. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de Ipurúa in Eibar.

Via de Eibar - Levante live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Eibar - Levante (4-4)

In de Primera División heeft de wedstrijd tussen Eibar en Levante geresulteerd in een gelijkspel. Ondanks het gelijke spel hoefden de supporters in het stadion zich geen moment te vervelen, gezien het aantal doelpunten dat beide ploegen wisten te produceren. Halverwege de wedstrijd stond het 1-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 4-4 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door Sergi Enrich, waarmee Eibar met 1-0 de leiding nam. Levante kwam in de 9e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van José Luis Morales, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 25e minuut zette Rober zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Levante de leiding in de wedstrijd nam.

Na 57 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat G. Escalante de 2-2 maakte voor Eibar. In de 61e minuut werd de stand op 3-2 gezet na een benutte penalty van Eibar speler Charles. Even later was het opnieuw Charles die voor zijn team wist te scoren. Daarmee zette hij Eibar op 4-2 in de 65e minuut. Vervolgens was de beurt weer aan Levante om te scoren. In de 75e minuut zette Toño de stand op 4-3 in het voordeel van Levante. Laat in de wedstrijd volgde dan alsnog de bevrijdende gelijkmaker van Levante in de 91e minuut. Het doelpunt kwam op naam te staan van Borja Mayoral en daarmee werd score in de wedstrijd 4-4.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Javier Alberola Rojas bij een 4-4 eindstand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

Wedstrijdstatistieken Eibar - Levante
Goals
4
4
Balbezit
59%
41%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
32
14
Schoten op doel
7
5
Aanvallen
116
63
Gevaarlijke aanvallen
102
34
Passes
410
290
Overtredingen
11
7
Buitenspel
0
3
Corners
12
3
Wissels
3
3
LIVE Eibar - Levante 4-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Eibar - Levante teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
1' Gele kaart Levante Gele kaart voor Toño Levante
8' Doelpunt Eibar Doelpunt Sergi Enrich met assist van Charles Eibar 1-0
9' Doelpunt Levante Doelpunt José Luis Morales met assist van E. Bardhi Levante 1-1
25' Doelpunt Levante Doelpunt Rober met assist van Jason Levante 1-2
57' Doelpunt Eibar Doelpunt G. Escalante met assist van Rubén Peña Eibar 2-2
61' Penalty Eibar Penalty Charles Eibar 3-2
65' Doelpunt Eibar Doelpunt Charles Eibar 4-2
70' Wissel Levante Wissel Borja Mayoral voor Roger Martí Levante
70' Wissel Levante Wissel Coke voor E. Cabaco Levante
72' Wissel Eibar Wissel P. De Blasis voor F. Orellana Eibar
75' Doelpunt Levante Doelpunt Toño Levante 4-3
76' Wissel Eibar Wissel Kike voor Sergi Enrich Eibar
77' Gele kaart Eibar Gele kaart voor G. Escalante Eibar
82' Gele kaart Levante Gele kaart voor Campaña Levante
83' Wissel Eibar Wissel Arbilla voor Ramis Eibar
87' Wissel Levante Wissel E. Boateng voor Toño Levante
91' Gele kaart Eibar Gele kaart voor Cote Eibar
91' Doelpunt Levante Doelpunt Borja Mayoral met assist van Rubén Rochina Levante 4-4
Opstellingen Eibar - Levante
De opstellingen van Eibar en Levante zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Eibar gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Levante zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Eibar - Levante

Eibar en Levante treffen elkaar in de 15e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Javier Alberola Rojas en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Eibar en Levante elkaar treffen in de Primera División.

Resultaat Aantal
Winst Eibar 0
Winst Levante 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Eibar op een 14e positie staat, terwijl we Levante terugvinden op de 7e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Eibar - Levante Opstelling Eibar Opstelling Levante Live Eibar - Levante Live Eibar - Levante kijken Eibar - Levante kijken Live Eibar - Levante stream Eibar - Levante Fox Sports Nabeschouwing Eibar - Levante Uitslag Eibar - Levante Statistieken Eibar - Levante Primera División 2018/2019 Eibar - Levante wedden Eibar - Levante gokken Eibar - Levante Unibet