Nabeschouwing Getafe - Girona (2-0) || Primera División

Zondag 5 mei 2019 - 12:00 uur

In de Primera División neemt Getafe het zondag 5 mei 2019 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Girona. De wedstrijd wordt gespeeld in Coliseum Alfonso Pérez in Getafe.

Via de Getafe - Girona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Getafe - Girona (2-0)

Het Primera División duel tussen Getafe en Girona is onder leiding van scheidsrechter Alejandro José Hernández Hernández geëindigd in een 2-0 overwinning voor Getafe. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door Jorge Molina, waarmee Getafe met 1-0 de leiding nam. In de 69e minuut moest Borja García van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Alejandro José Hernández Hernández een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Girona verder met een speler minder. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Getafe via een goal van Ángel in de 77e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Getafe.

Wedstrijdstatistieken Getafe - Girona
Goals
2
0
Balbezit
40%
60%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
3
3
Schoten totaal
13
4
Schoten op doel
8
2
Aanvallen
122
111
Gevaarlijke aanvallen
50
23
Passes
309
456
Overtredingen
15
13
Buitenspel
1
2
Corners
1
3
Wissels
3
3
LIVE Getafe - Girona 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Getafe - Girona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
16' Doelpunt Getafe Doelpunt Jorge Molina met assist van D. Foulquier Getafe 1-0
45' Gele kaart Girona Gele kaart voor Alcalá Girona
47' Gele kaart Getafe Gele kaart voor Jaime Mata Getafe
52' Gele kaart Girona Gele kaart voor Juanpe Girona
58' Wissel Girona Wissel Planas voor Alcalá Girona
60' Gele kaart Getafe Gele kaart voor Bruno González Getafe
60' Gele kaart Girona Gele kaart voor S. Doumbia Girona
61' Wissel Getafe Wissel Ángel voor Jaime Mata Getafe
69' Wissel Girona Wissel P. Roberts voor Aleix García Girona
69' Rode kaart Girona Rode kaart voor Borja García Girona
76' Wissel Getafe Wissel Portillo voor D. Foulquier Getafe
77' Doelpunt Getafe Doelpunt Ángel met assist van Bruno González Getafe 2-0
81' Wissel Girona Wissel S. Paik voor Pere Pons Girona
85' Wissel Getafe Wissel S. Cristóforo voor N. Maksimović Getafe
91' Gele kaart Getafe Gele kaart voor M. Olivera Getafe
Opstellingen Getafe - Girona
De opstellingen van Getafe en Girona zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Getafe gaat aantreden in een 4-1-3-2 formatie en Girona zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Getafe - Girona

Getafe en Girona treffen elkaar in de 36e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alejandro José Hernández Hernández en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Getafe en Girona elkaar treffen in de Primera División.

Resultaat Aantal
Winst Getafe 0
Winst Girona 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Getafe op een 4e positie staat, terwijl we Girona terugvinden op de 17e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Getafe - Girona Opstelling Getafe Opstelling Girona Live Getafe - Girona Live Getafe - Girona kijken Getafe - Girona kijken Live Getafe - Girona stream Getafe - Girona Fox Sports Nabeschouwing Getafe - Girona Uitslag Getafe - Girona Statistieken Getafe - Girona Primera División 2018/2019 Getafe - Girona wedden Getafe - Girona gokken Getafe - Girona Unibet