Nabeschouwing Getafe - Real Madrid (0-0) || Primera División

Donderdag 25 april 2019 - 21:30 uur

In de Primera División neemt Getafe het donderdag 25 april 2019 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Real Madrid. De wedstrijd wordt gespeeld in Coliseum Alfonso Pérez in Getafe.

Via de Getafe - Real Madrid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Getafe - Real Madrid (0-0)

In de Primera División heeft de wedstrijd tussen Getafe en Real Madrid geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor Real Madrid, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Getafe - Real Madrid
Balbezit
32%
68%
Gele kaarten
1
3
Schoten totaal
9
12
Schoten op doel
5
4
Aanvallen
105
112
Gevaarlijke aanvallen
59
55
Passes
242
527
Overtredingen
17
15
Buitenspel
1
3
Corners
9
4
Wissels
3
3
LIVE Getafe - Real Madrid 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Getafe - Real Madrid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
30' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor Isco Real Madrid
38' Gele kaart Getafe Gele kaart voor D. Suárez Getafe
57' Wissel Getafe Wissel Ángel voor M. Olivera Getafe
63' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor F. Valverde Real Madrid
71' Wissel Real Madrid Wissel Lucas Vázquez voor Brahim Díaz Real Madrid
71' Wissel Real Madrid Wissel Marco Asensio voor G. Bale Real Madrid
72' Wissel Getafe Wissel Portillo voor Hugo Duro Getafe
78' Wissel Real Madrid Wissel T. Kroos voor F. Valverde Real Madrid
82' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor Nacho Real Madrid
84' Wissel Getafe Wissel Samuel Sáiz voor Jaime Mata Getafe
Opstellingen Getafe - Real Madrid
De opstellingen van Getafe en Real Madrid zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Getafe gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Real Madrid zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Getafe - Real Madrid

Getafe en Real Madrid treffen elkaar in de 34e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Getafe en Real Madrid elkaar treffen in de Primera División.

Resultaat Aantal
Winst Getafe 0
Winst Real Madrid 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Getafe op een 4e positie staat, terwijl we Real Madrid terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Getafe - Real Madrid Opstelling Getafe Opstelling Real Madrid Live Getafe - Real Madrid Live Getafe - Real Madrid kijken Getafe - Real Madrid kijken Live Getafe - Real Madrid stream Getafe - Real Madrid Fox Sports Nabeschouwing Getafe - Real Madrid Uitslag Getafe - Real Madrid Statistieken Getafe - Real Madrid Primera División 2018/2019 Getafe - Real Madrid wedden Getafe - Real Madrid gokken Getafe - Real Madrid Unibet