Nabeschouwing Girona - Levante (1-2) || Primera División

Zondag 12 mei 2019 - 18:30 uur

In de Primera División neemt Girona het zondag 12 mei 2019 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Levante. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadi Municipal de Montilivi in Girona.

Via de Girona - Levante live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Girona - Levante (1-2)

Het Primera División duel tussen Girona en Levante is onder leiding van scheidsrechter Carlos Del Cerro Grande geëindigd in een 1-2 overwinning voor Levante. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 60e minuut door C. Stuani, waarmee Girona met 1-0 de leiding nam. Levante kwam in de 62e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van José Luis Morales, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 86e minuut zette E. Bardhi zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Levante de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Carlos Del Cerro Grande, waardoor Levante dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Girona - Levante
Goals
1
2
Balbezit
59%
41%
Gele kaarten
2
3
Schoten totaal
14
6
Schoten op doel
6
2
Aanvallen
128
81
Gevaarlijke aanvallen
65
38
Passes
373
270
Overtredingen
15
16
Buitenspel
2
0
Corners
9
2
Wissels
3
3
LIVE Girona - Levante 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Girona - Levante teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
4' Wissel Levante Wissel Pedro López voor Toño Levante
20' Wissel Levante Wissel Sergio Postigo voor Rober Levante
27' Gele kaart Levante Gele kaart voor Jason Levante
48' Gele kaart Girona Gele kaart voor Douglas Luiz Girona
49' Gele kaart Levante Gele kaart voor E. Bardhi Levante
60' Doelpunt Girona Doelpunt C. Stuani Girona 1-0
62' Doelpunt Levante Doelpunt José Luis Morales met assist van Pedro López Levante 1-1
62' Gele kaart Girona Gele kaart voor A. Lozano Girona
71' Wissel Girona Wissel K. Soni voor A. Lozano Girona
71' Wissel Girona Wissel J. Mojica voor Douglas Luiz Girona
79' Wissel Levante Wissel E. Cabaco voor Sergio Postigo Levante
84' Wissel Girona Wissel Pedro Porro voor Valery Girona
86' Doelpunt Levante Doelpunt E. Bardhi met assist van Campaña Levante 1-2
95' Gele kaart Levante Gele kaart voor E. Cabaco Levante
Opstellingen Girona - Levante
De opstellingen van Girona en Levante zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Girona gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Levante zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Girona - Levante

Girona en Levante treffen elkaar in de 37e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Carlos Del Cerro Grande en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Girona en Levante elkaar treffen in de Primera División.

Resultaat Aantal
Winst Girona 0
Winst Levante 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Girona op een 18e positie staat, terwijl we Levante terugvinden op de 16e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Girona - Levante Opstelling Girona Opstelling Levante Live Girona - Levante Live Girona - Levante kijken Girona - Levante kijken Live Girona - Levante stream Girona - Levante Fox Sports Nabeschouwing Girona - Levante Uitslag Girona - Levante Statistieken Girona - Levante Primera División 2018/2019 Girona - Levante wedden Girona - Levante gokken Girona - Levante Unibet