Nabeschouwing Huesca - Deportivo Alavés (1-3) || Primera División 2018/2019

Zaterdag 16 maart 2019 - 13:00 uur

In de Primera División 2018/2019 neemt Huesca het zaterdag 16 maart 2019 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Deportivo Alavés. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio El Alcoraz in Huesca.

Via de Huesca - Deportivo Alavés live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Huesca - Deportivo Alavés (1-3)

Het Primera División duel tussen Huesca en Deportivo Alavés is onder leiding van scheidsrechter Alberto Undiano Mallenco geëindigd in een 1-3 overwinning voor Deportivo Alavés. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 11 minuten. J. Calleri maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Deportivo Alavés vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Een benutte penalty van E. Ávila in de 14e minuut zorgde er even later voor dat Huesca weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 80e minuut zette J. Guidetti zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Deportivo Alavés de leiding in de wedstrijd nam.

Na 86 minuten werd de voorsprong voor Deportivo Alavés vergroot nadat J. Calleri de 1-3 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Deportivo Alavés.

LIVE Huesca - Deportivo Alavés 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Huesca - Deportivo Alavés teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Penalty Deportivo Alavés Penalty J. Calleri Deportivo Alavés 0-1
14' Penalty Huesca Penalty E. Ávila Huesca 1-1
28' Wissel Huesca Wissel Christian Rivera voor Jorge Miramón Huesca
33' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor Laguardia Deportivo Alavés
38' Gele kaart Huesca Gele kaart voor David Ferreiro Huesca
61' Wissel Huesca Wissel J. Hernández voor Álex Gallar Huesca
72' Wissel Deportivo Alavés Wissel J. Guidetti voor Borja Bastón Deportivo Alavés
78' Wissel Deportivo Alavés Wissel Manu García voor D. Brašanac Deportivo Alavés
80' Doelpunt Deportivo Alavés Doelpunt J. Guidetti met assist van G. Maripán Deportivo Alavés 1-2
82' Wissel Huesca Wissel J. Añor voor Moi Gómez Huesca
85' Wissel Deportivo Alavés Wissel M. Wakaso voor Jony Deportivo Alavés
86' Doelpunt Deportivo Alavés Doelpunt J. Calleri met assist van M. Wakaso Deportivo Alavés 1-3
89' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor G. Maripán Deportivo Alavés
91' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor Tomás Pina Deportivo Alavés
Video hoogtepunten en samenvatting Huesca - Deportivo Alavés
Opstellingen Huesca - Deportivo Alavés
De opstellingen van Huesca en Deportivo Alavés zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Huesca gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Deportivo Alavés zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Huesca - Deportivo Alavés

Huesca en Deportivo Alavés treffen elkaar in de 28e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alberto Undiano Mallenco en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Huesca en Deportivo Alavés in de Primera División vond plaats op 11 november 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Deportivo Alavés. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Deportivo Alavés favoriet. 1 keer wist de ploeg van Huesca te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Huesca. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Huesca 0
Winst Deportivo Alavés 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Huesca op een 20e positie staat, terwijl we Deportivo Alavés terugvinden op de 5e plaats.