Nabeschouwing Huesca - Sevilla (2-1) || Primera División 2018/2019

Zaterdag 2 maart 2019 - 18:30 uur

In de Primera División 2018/2019 neemt Huesca het zaterdag 2 maart 2019 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Sevilla. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio El Alcoraz in Huesca.

Via de Huesca - Sevilla live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Huesca - Sevilla (2-1)

Het Primera División duel tussen Huesca en Sevilla is onder leiding van scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea geëindigd in een 2-1 overwinning voor Huesca. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door J. Añor, waarmee Huesca met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van W. Ben Yedder in de 84e minuut zorgde er even later voor dat Sevilla weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 98e minuut zette E. Ávila zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Huesca de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea, waardoor Huesca dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Huesca - Sevilla 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Huesca - Sevilla teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Huesca Doelpunt J. Añor met assist van Javier Galán Huesca 1-0
38' Wissel Huesca Wissel E. Ávila voor Jorge Miramón Huesca
40' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor M. Rog Sevilla
45' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Q. Promes Sevilla
54' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor S. Kjær Sevilla
61' Wissel Sevilla Wissel Munir voor Q. Promes Sevilla
61' Gele kaart Huesca Gele kaart voor Etxeita Huesca
62' Wissel Sevilla Wissel M. Wöber voor S. Kjær Sevilla
66' Gele kaart Huesca Gele kaart voor Javier Galán Huesca
69' Wissel Huesca Wissel Álex Gallar voor J. Añor Huesca
74' Wissel Sevilla Wissel F. Vázquez voor M. Rog Sevilla
77' Gele kaart Huesca Gele kaart voor Y. Herrera Huesca
78' Gele kaart Huesca Gele kaart voor Jorge Pulido Huesca
84' Penalty Sevilla Penalty W. Ben Yedder Sevilla 1-1
84' Wissel Huesca Wissel D. Musto voor Y. Herrera Huesca
98' Doelpunt Huesca Doelpunt E. Ávila met assist van Jorge Pulido Huesca 2-1
98' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor G. Mercado Sevilla
100' Gele kaart Huesca Gele kaart voor E. Ávila Huesca
Video hoogtepunten en samenvatting Huesca - Sevilla
Opstellingen Huesca - Sevilla
De opstellingen van Huesca en Sevilla zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Huesca gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Sevilla zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Huesca - Sevilla

Huesca en Sevilla treffen elkaar in de 26e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Huesca en Sevilla in de Primera División vond plaats op 28 oktober 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sevilla. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Sevilla favoriet. 1 keer wist de ploeg van Huesca te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Huesca. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Huesca 0
Winst Sevilla 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Huesca op een 20e positie staat, terwijl we Sevilla terugvinden op de 5e plaats.